Bonjour Paris!

Hej på er bästa ni! Hoppas ni har haft en fin tisdag. Min tisdag har varit helt galet lång.. Den började 04.30 med att jag klev upp ur sängen hemma (känns som flera dagar sen) och gjorde mig i ordning för att sticka i väg till Arlanda. 06.00 träffade jag upp mina resekompisar och 07.15 lyfte flyget till PARIS!!!

Man jag ska bara vara här till i morgon förmiddag för sen ska vi åka vidare. Jag är här på jobb tillsammans med Yves Rocher så i dag spanade vi in deras huvudkontor som gör så mycket coola och bra grejer och i morgon ska vi vidare till deras botaniska trädgård och spahotell som ligger några timmar utanför Paris. Dit kommer även Vanja och vi ska alltså samarbeta med YR genom att spela in en podd från detta magiska ställe. Kanske världens härligaste jobb 🙂 Och det ska bli så kul att få uppleva det tillsammans med Vanja och få dela det med er!!


Så det blev bara en kortis i Parre den här gången (MEN jag ska tillbaka om två veckor – på en privat resa och det ska bli MAGISKT). Jag ÄLSKAR ju Paris och har varit så sugen på att åka hit senaste tiden och nu får jag komma hit två gånger på bara några veckor, så härligt!! I dag åt vi lunch på ett superfint ställe i en stor park som jag aldrig sett förut. Det älskar jag med Paris, det  finns alltid nya saker att upptäcka 🙂

Så fint ställe!

Jag åt trerätters till lunch såklart och här är min förrätt, mums! Så härlig lunch!

Efter lunchen fick vi som sagt en genomgång på huvudkontoret och efter det åt vi en härlig middag tillsammans och nu ligger jag i min sköna hotellsäng och skriver till er och svarar på lite mejl. Men nu måste jag släcka, det har varit en lång dag och vi ska checka ut tidigt i morgon bitti!

Ska bli lite tråkigt att lämna Paris efter sån kort stund men jag kommer ju snart tillbaka OCH jag ska ju till ett annat ställe som verkar helt underbart! Följ med mig på Instagram Stories för att se 🙂 (Följ mig här!) Sov gott BÄSTA NI! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh så magiskt. Har varit i Paris fyra gånger men har tyvärr bara dåliga minnen därifrån…men allt beror ju på sällskap, en fransman som krossade mitt hjärta, väder, research, hur man mår, terror-rädsla, tja lite av varje. Men längtar efter att en dag faktiskt erövra staden och ta den till mitt hjärta. Kram

    Angelica Hellgren 2017-11-01 05:15:16 http://www.angelicahellgren.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!