I Need Space!

Inlägget innehåller annonslänk

ÄLSKAR min magiska tröja som jag köpte innan jag åkte hit – I Need Space! Och ja jag behöver verkligen mitt space just nu för att ta hand om mig själv och må så bra jag bara kan! Så helt klart bästa tröjan för mig just nu!! (Hittas här!) – annonslänk!

GO NATT BÄSTA NI!! Puss på er!!!

Psst följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • TACK TACK TACK hundramiljoner gånger om. Jag har skrivit det förut, och jag har precis skrivit det till Vanja också men tåls att nämnas igen: ”Influensers världen behöver verkligen Josefin & Vanja” TACK för att du finns & för att du delar. Jag känner SÅ mycket igen mig i det du skrev angående dina känslor, när dom svämmar över, hur man nästan skrattar åt sig själv & hur man kan må så dåligt när man egentligen mår bra. VAD ÄR DET LIXOM? ALLTSÅ VARFÖR? MAN KAN JU BLI TOKIG!! Det är skönt att som några år yngre och lite skörare person få höra att världens powerkvinna och förebild som du har dina stunder och att det inte gör dig till en mindre powerkvinna för det. Snarare starkare för att du står på dig och för att du vågar dela med dig. Åh du är bara så bra Jossan. Tack för allt du delar. <3

    Johanna 2017-11-02 21:48:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!