TACK & update på känsloläget idag!

TACK för alla fina kommentarer jag fick på mitt inlägg igår, för alla sms och Instagram Storiesmeddelanden. Så fint att vi hjälper varann genom att dela med oss. Och det hjälper mig så otroligt mycket att våga dela med mig. När jag vakande i morse så fick jag först ångest av alla kommentarer med att ”våga visa dig sårbar” och sms från kompisar med styrkekramar. Jag kände bara men nej, de har missat hela poängen. Jag mår ju skitbra, jag hade bara några jobbiga timmar.. Direkt skulle jag börja förklara mitt mående och sätta regler och ramar runt det. Och det är precis det jag behöver släppa på. Och det gör jag verkligen genom att dela med mig. Så tack för att ni är så fina att dela med, tack för att ni finns! <3

I dag har jag till skillnad från i går mått väldigt bra hela dagen. Lite mensvärkdippar och matkomadippar bara men annars har det faktiskt varit rena fröjden i dag. Och jag inser att jag verkligen var i värsta PMS-igår och jag måste säga att det är väldigt intressant det här med att ha mens utan p-piller. Det är en hel annan grej! Så glad över att jag tog det här steget och kör utan! Följer det med spänning!


Och det här med att ha känsloutbrott är ju väldigt befriande. Det är ju faktiskt skönt att få ur sig sina känslor. Som när jag var arg i går, helt jävla rasande, det var fan riktigt skönt och så befriande!! Sen är det såklart viktigt att ta hand om det och inte låta det gå ut över andra, men att jag själv fick känna mig så jävla arg (som jag sällan är) var lixom skönt på något märkligt sätt!

Jag känner mig ju väldigt befriad över lag just nu i den här perioden i mitt liv. Jag har ju nyss avslutat en strulig relation, tagit tag i bitar jag behöver jobba på, gått in i nya typer av meditation och andra spirutiella saker som bara gör mig så fri i känslan. Jag kan som jag skrev i går – göra vad fan jag vill och det är så underbart!! Och det har jag egentligen alltid kunnat göra men inte känt det på samma sätt som jag gör nu! Och jag får vara precis som jag är. Och just nu älskar jag att vara den jag är. Jag vill bli ännu mer mig själv, haha. Låter kanske superkonstigt men jag känner mig väldigt glad i min kropp och själ just nu och eftersom jag inte alltid har gjort det så känns det otroligt fint!

Och de dagar så jag inte känner så ska jag försöka tänka tillbaka på den här känslan och påminna mig om att den finns. Den finns inom mig hela tiden OM jag tar fram den. Om jag gör det jag behöver för att hitta den. Det är väldigt många gånger upp till mig själv. Men gång på gång glömmer jag bort, struntar i det, orkar inte. Och det är såklart helt okej i bland men det viktiga är att jag vet att den här frihetskänslan finns inom mig hela tiden och aldrig i något utanför mig själv.

Så tack igen för att ni är med mig på min resa och att jag genom det får ta del av era resor. Det är helt magiskt! Nu ska jag äta sista middagen här i Frankrike. Hoppas ni får en superfin kväll! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du ser så drömmig ut! Undrar också var skorna kommer ifrån? 🙂

    Rebecka 2017-11-05 20:49:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!