Att göra det man mår bra av!

Jag skriver ju ofta om att man ska göra det man mår bra av. Att man ska lyssna till sig själv för att få reda på vad JAG mår bra av, inte jämföra med andra och göra det som andra gör. Alla mår bra av olika saker. Jag vet i dag vad jag mår bra av och för kanske första gången i mitt liv så känner jag så starkt att jag VILL göra det jag mår bra av så ofta jag kan. Tidigare har jag vetat om det men ändå inte fått till att faktiskt göra det. Det har hela tiden funnits något annat som känns mer lockade eller roligt. Men just nu känner jag mig väldigt påfylld av att ta hand om mig själv och göra det jag mår bra av och det är ju helt fantastiskt!

 

Sen kommer och går ju dessa perioder till och från men det känns fint att vara i just nu och ta action! Mitt mående kommer inte gratis, jag får se till att göra det jag behöver för att må bra. Det är lätt att jag glömmer bort det, jobbar på, stressar och struntar i mig själv – så otroligt dumt. Det är ju bara jag (och de omkring mig) som förlorar på det. Sen kan ju inte varje dags vara en dans på rosor såklart men gärna så många dagar som möjligt! I mitt lilla liv här och nu vill jag försöka njuta så mycket jag kan!

Som jag skrev i går och som jag pratar i podden som kommer ut nästa vecka så mår jag väldigt bra i min kropp och själ just nu (förutom pms-anfall som vi alla kan råka ut för hehe..). Och det är ett svar på att jag tagit mitt #höstlöfte på allvar och yogat/mediterat två gånger i veckan. Mer om det pratar vi också om i podden som kommer på onsdag 🙂


Nu har jag lämnat detta magiska ställe som bara sa åt en att njuta och vara i nuet. Är på väg hem och jag har en fin känsla med mig i kroppen. Det ska bli mysigt att komma hem, ha en härlig helg framför sig med vänner och familj. MYS!

Jag hoppas ni alla får en härlig helg och att ni gör det NI mår bra av. Det är vi alla värda! ? PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du är helt fantastisk!

  Johanna 2017-11-03 20:45:59 http://johannaknoos.se
  Svara
 • Hej fina Jossan!
  Jag försöker jobba på att leva i nuet, men det är fan inte lätt alltså. Tankarna svävar lätt iväg på allt jag ska göra sen och jag blir stressad. Skulle vara grymt att höra om du och Vanja är bra på att leva i nuet och om ni har några tips på hur man kan bli bättre på det. Kanske ett ämne till podden? 😉 Kram

  Lina 2017-11-03 18:10:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!