Hej då till denna magiska värld!

Glad fredag på er bästa ni, hoppas ni har en fin morgon! Jag håller på att packa ihop väskan för att göra mig redo att lämna detta underbara ställe vi bott på. Hotellet heter La gree des Landes och ägs och drivs av Yves Rocher och som jag nämt tidigare är jag och Vanja här för att vi har ett samarbete med dem i podden. Vi spelade nämligen in nästa veckans avsnitt här på detta ljuvliga hotell. SOM är helt ekologiskt och man blir så galet imponerad av ALLT när man hör alla tankar bakom varenda liten detalj. Vi berättar mer i nästa veckans poddis, lyssna då 🙂

I går var vi i Yves Rochers botaniska farm där de odlar alla växter som de har i sina produkter och det var SÅ häftigt att få se hur det går till. Här är massa torkade blommor som väntar på att bli hudvård/smink/hårvård. Så ballt!

Vi har ätit så god mat dessa dagar, trerätters till både lunch och middag 🙂 Och allt är närproducerat och jag har nästan bara ätit vegetariskt och veganskt. Och kunde såklart inte motstå alla efterrätter (fem eller sex st per tallrik). Kommer bli en omställning att komma hem till mitt tomma kylskåp…


Efter lunchen i går gick vi runt i denna magiska by som bara är så otroligt gullig! Alla hus såg ut så här, så fina!!

Det är verkligen en magisk liten by det här. Och det har varit helt fantastiskt att få ta del av den. Tack för en grym resa! Och såklart har jag flera bilder kvar från den här underbara miljön så håll utkik på bloggen, det kommer mera 🙂 Ha en fin dag! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag brukade alltid köpa från Yves Rocher när jag var yngre för att de så uttalat var emot djurförsök (när det fortfarande var tillåtet in Europa), och så börjar de sälja in Kina och deras produkter måste nu testas. Så himla besviken på dem, det känns som att de sålde sin själ för pengar.

  Linda 2017-11-03 14:34:59
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Jag vet, detta eviga problem med Kina alltså. När ska de fatta och jobba som övriga världen!! Vi pratade med dem om detta när vi var på huvudkontoret och då sa de att efter att de försökt förändra detta i Kina nu ska dra sig tillbaka från den marknaden för att markera att de inte vill stötta djurförsök. I Ryssland så kunde de förändra för att ta sig in på marknaden och de hoppades kunna göra samma sak i Kina. Men fattar din frustation, och det gäller ju så många varumärken. Man hoppas ju att detta förändras på riktigt snart!! Kram

   josefindahlberg 2017-11-03 17:08:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!