Ses vi på ”The Break”?

Hej på er bästa ni, jag har en superrolig och BRA grej att dela med mig av i dag. Den 16 november är det äntligen dags för The Break By Lenovo på färgfabriken i Stockholm. Jag har varit med och kommit med ideér till eventet och såklart ska jag vara med på plats. OCH jag ska kicka igång hela kvällen med att hålla i välkomnasdans, SÅ KUL! Ingen avancerad danskoreografi direkt utan mer skaka loss för att bli redo för kvällens alla HÄRLIGA aktiviteter.

Det hela är ett analogt event där det är fokus på att LADDA SIG SJÄLV i stället för att hela tiden hålla på med sin telefon. Alltså en mobilfri kväll, japp det finns alltså garderober våra kära telefoner. Så ballt tycker jag! Det finns fyra olika stationer under kvällen feel, taste, connect och create där du får uppleva massa roliga saker tillsammans med nya vänner 🙂 OCH så får vi se Sandro Cavazza (som sjunger i Aviciis låt Without you) uppträda. SÅ KUL!

Läs mer om eventet och köp din biljett här!

Det känns så himla viktigt att umgås mer IRL och släppa våra telefoner lite mer. Och därför tycker jag den här kvällen är helt fantastisk! Och SÅKLART vill jag att så många av er som möjligt ska komma på denna roliga och viktiga kväll och därför kommer jag lotta ut fem biljetter där men får ta med en vän. Kul va?

Svara på frågan för att ha en chans att vinna:

Hur gör du för att koppla av och fokusera på dig själv? Kommentera i kommentarsfältet!

LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • När det enda jag kan känna är stress, stress, stress och bara mer stress, så har jag en sak som får mig att koppla av. Det jag först gör är att försöka fundera ut vad det är jag stressar över och om jag kan hitta en lösning på det. Sedan så undrar jag också för mig själv om det jag stressar över verkligen är nödvändigt. Alltså, överreagerar jag? Sedan så försöker jag göra en del av de uppgifter jag hinner med och sedan bara koppla av. Lyssna på härlig musik, läsa, äta min favoriträtt, mumsa på en god chokladbit och så mycket mer. Alltså de grejer som får mig att må bra. Jag försöker alltid göra så att jag själv mår bra, genom att kanske lägga på en ansiktsmask, ta en lång dusch och göra mig ren och mjuk med alla tvålar som finns. Jag försöker dessutom inte att överanalysera allt och ingenting då jag själv vet innerst inne att det inte leder någon vart. Jag försöker dessutom att inte sätta för höga krav på mig själv då jag mår dåligt av det, och jag tar det i min takt. Jag har mina mål, men jag vägrar få ångest över att jag inte har uppnått dem än. Att koppla av och fokusera på mig själv är svårt, men när det väl händer, så är det ganska fantastiskt! ??

  Cassandra Klingström 2017-11-09 21:56:41
  Svara
 • Åh, låter som ett spännande event! Tror vi skulle behöva lite fler såna här event där du ”tvingas” vara mobilfri, tror man hade upplevt allt på ett myckertmer närvarande och fint sätt då! Så jag gillar verkligen idén.
  Jag måste erkänna att jag kan vara dålig på att koppla av, jag känner ofta många att det finns så många ”måsten” hela tiden, så kan ibland vara svårt att släppa på det. Men det jag försöker göra för att koppla av är antingen att krypa upp i fotöljen och läsa en bok, eller att göra något kreativt – som att antingen färglägga i en målarbok (så härligt!) eller att pärla pärlplattor! Känner nu när jag skriver det här hur viktigt det är att verkligen koppla av ibland, så måste försöka få in det mer i vardagen! <3
  Kram på dig!

  Danni 2017-11-08 10:16:17
  Svara
 • När jag vill fokusera på mig själv brukar jag ta fram min vackra, mönstrade, färgglada skrivbok. Då släcker jag alla lampor och tänder orimligt många ljus. Sen börjar jag reflektera. Över de dagar som passerat, vad jag haft för mig under dessa dagar, hur det kändes, varför det kändes som de gjorde, hur jag agerade och om jag kan lära mig något nytt av allt. Då har jag 100% fokus inåt, finns inget annat som får mig att känna mig så nära mig själv och mina känslor. Sedan när jag fått ur mig allt brukar jag meditera i 5-20 minuter för att resten av kroppen ska få slappna av också, helt magiskt.

  Thess 2017-11-06 22:52:41
  Svara
 • Jag brukar packa en termos med kaffe och en bok och bege mig ut i skogen. Sitta på en sten någonstans och läsa. Jobbar som lärare, så lite tystnad och en stund för mig själv är guld värt.

  Idamaria 2017-11-06 12:38:08
  Svara
 • Jag försöker att vara mycket ute i naturen för att koppla av, jag brukar också ibland ha mina små målarkvällar när jag skissar eller tar fram akvarell! ✨de är ro givande och jag får även lite nostalgiska minnen eftersom kag målade mycket med min pappa❤️ Det är fint

  Linnea 2017-11-06 07:18:29
  Svara
 • Jag brukar hoppa upp på min kära gamla följeslagare (hästen bozze 26 år) och ta en långritt ut i skogen. För mig är det den mäktigaste frihetskänslan i världen och enda gången min hjärna är totalt fokuserad på känslan, jag och hästen som ett ?

  Miccan 2017-11-05 16:57:16
  Svara
 • När min hjärna börjar gå på en alldeles för hög hastighet brukar jag börja med lite enklare yoga på mattan. Jag brukar då mest fokusera på att försöka ändra mind set till ”här och nu med 100% kärlek”.
  Sen kopplar jag alltid mest av hemma i lägenheten där jag får greja runt, städa lite och göra det mysigt. Jag tänder ljus och sätter på en serie eller läser bok, telefonen är på flygplansläge, jag har köpt lösgodis och framförallt är jag bannemej alltid naken då har jag kommit på! Det bidrar liksom till ”let it go” känslan.

  Ekvationen blir alltså:
  Yoga + mysbelysning + lösgodis + naken = avkoppling ?

  Ylva 2017-11-05 12:30:05
  Svara
 • Jag har gått igenom stora förändringar senaste tiden och den här helgen åkte jag och min kille ner till hans familjs gård ute på landet för att koppla av. Nu är klockan över tolv och jag har slagit av flygplansläget på telefonen för att göra mig tillgänglig för omvärlden igen. Hela dagen låg den i ett fönster och det har gjort att jag har varit i mina tankar, låtit minnen från förr blomma upp och känt alla känslor. Känslor som jag måste känna för att kunna gå vidare i min process och lämna saker som varit bakom mig. Det har varit en sjukt jävla jobbig dag på så många sätt, men också så behövd.

  När jag nu gick in på din blogg och läste detta inlägg så kände jag bara att det låg så rätt i tiden. JA till mer sånt! Mer känslor och allt det härliga livet har att erbjuda. Jag älskar att dansa och fan vad jag vill dansa loss med dig och alla andra härliga människor den här kvällen! ❤️

  Minna Yr Johannsdottir 2017-11-05 00:26:39 http://www.minnayr.com
  Svara
 • Den gråa v-ringade tjocktröja du haft på en del bilder sista tiden, kan du länka den? ?? den ser så perfekt ut! ?

  Jenny 2017-11-04 23:20:01
  Svara
 • Hej Josefine! Verkar ju superkul!! Minnen blir så mycket roligare utan mobiler, bara det! Och det är jätteviktigt att koppla av, jag har länge haft svårt med det och känner mig ofta spänd på både bra och dåliga sätt. Men det är något jag länge försökt jobbar på och fortfarande är jag i den processen där jag lär känna den del av mig själv. Men som det ser ut nu, så försöker jag helt enkelt att bara bestämma mig för att fokusera på mig själv när jag behöver, eftersom mycket sitter i tankarna. För att slappna av kollar jag på bra serier jag gillar och sätter ofta mobilen på flygplansläge när jag verkligen inte behöver den. Men det bästa sättet för mig att slappna av på är att träna dans då jag är dansare, det får mig att släppa allt annat och må bra i längden?

  Ebba Skoog 2017-11-04 19:11:30
  Svara
 • Åh vad härligt det låter! Jag hade väldigt svårt att koppla av och framförallt ta hand om och fokusera på mig själv tidigare, ville hela tiden göra saker och hade svårt att vara ensam. Men för några månader sen fick en ganska allvarlig infektion vilket har lett till att jag är sjukskriven just nu. Det har varit det värsta och bästa som hänt, men det positiva är att jag verkligen haft tid att äntligen stanna upp och ta det lungt och bara fokusera på mig och min hälsa. Det har varit en ganska jobbig period och därmed har jag verkligen ansträngt mig för att göra det bästa av varje dag. Jag vaknar varje morgon och läser ett inspirationskort från fuel happiness, och sedan stretcha/yoga för att vakna till liv, därefter går jag upp och tänder ljus, sätter på musik och läser något som inspirerar mig. Trots att jag är sjukskriven och begränsad med vad jag kan göra brukar jag ändå göra en plan för dagen, små saker som kan få mig att må bättre – alltifrån måla naglarna, ta en bad, sätta mig på balkongen och bara ANDAS frisk luft, läsa en bok eller lyssna på en podd, skriva dagbok, läsa quotes och olika affirmationer eller bara sätta mig och meditera. Trots att jag inte vill något annat än att bli frisk nu så har den här tiden ändå gett mig väldigt mycket vad det gäller just detta, att verkligen KOPPLA AV, ta hand om SIG SJÄLV, vara själv, och göra saker som får MIG att må bra, VARJE DAG. Jag hoppas verkligen jag kan påminna mig själv om att göra de här sakerna när jag börjar må bättre och livet rullar på också.

  Clara 2017-11-04 18:44:06
  Svara
 • Jag åker till föräldrarnas sommarhus (som är helt underbart nu på hösten) där fyller jag på med ny energi genom lååånga promenader vid havet, sätter mig på en klippa för att bara lyssna och andas. mobilen stannar alltid kvar i huset så jag får vara helt ensam! Helt underbart! ????

  Josefine B 2017-11-04 17:27:24
  Svara
 • YOGA YOGA YOGA✨
  Yoga får mig att koppla av och koncentrera på mig själv. Har nyligen börjat yoga och jag tycker det är underbart! Känner att det händer något i min kropp.

  Mickis 2017-11-04 17:22:15 http://www.nouw.com/mickisestander
  Svara
 • Lätt! Åker till dommarudden i Åkersberga där man kan basta & sen springa ner för bryggan & doppa sig i sjön där för att få en riktig adrenalinkick. Otroligt uppiggande – känner mig aldrig mer levande 🙂 Försöker alltid ta med kompisarna så att de också får en chans att uppleva det & koppla av.

  Stephanie 2017-11-04 16:32:08
  Svara
 • Frågan: vad gör du för att koppla av och fokusera på dig själv?

  För att jag ska koppla av behöver jag göra sånt som jag mår bra av och som jag tycker är kul. Som är min passion helt enkelt. För mig är det att måla och skapa saker. Jag är en kreativ själ som mår så bra av att uttrycka mig själv och alla mina känslor jag har inom mig. Jag mår bra av att vara i naturen på promenader. Det är nedstressande. Man kommer ned i varv och jag börjar reflektera mitt beteende och stoppar mig själv för saker och ting. Vardagsglädje. Guldkant i vardagen får mig också att koppla av. Som ta ett härligt bad följt med hemma spa, möblera om rummet, måla naglarna, lyssna på en podd, kolla på en härlig serie, tända ljus, träffa en kompis, ut och käka, spela bowling, va med familjen, lyssna på musik man mår bra av etc. Man kopplar av, det känns lyxigt och man får så mycket glädje och energi av det. Det här med att fokusera på sig själv kontra koppla av hänger lite ihop. Eller ganska mycket inom min åsikt. Att fokusera på sig själv innebär för mig att göra det man mår bra av och det här med vardagsglädje. Men också det här med tankens kraft. Att man försöker säga till sig själv att man vill fokusera mer på sig själv. Jag jobbar med det dagligen. Att våga säga nej, avboka, följa magkänslan att säga stopp det är för mig att fokusera mer på mig själv. Inte fundera vad andra tycker och tänker om en själv är också bra att försöka ta bort. Det själ massor av energi. Så alltså också ta bort det som stjäl energi, då kan du mer fokusera på det som egentligen är viktigt!! För ditt eget bästa. För din hälsa. Och ditt mående.
  Kram!! <3 <3 <3

  Emilia Mellström 2017-11-04 16:02:47
  Svara
 • För riktigt fin qualitytime och avkoppling på min egentid så åker Fiffi Starlight fram (min röda lilla vibrator) 🙂

  Fiona 2017-11-04 14:38:18
  Svara
 • bara vara och göra sånt man tycker om att göra. meditation, naturen, havet.

  Katja 2017-11-04 12:32:00
  Svara
 • Ridning!
  När du vistas med en varelse som väger 600 kg finns det inget som heter hålla på med mobilen. Det är något enormt lugnande med att bara lägga ifrån sig telefonen och fokusera på djuret framför dig. Sedan är det fantastiskt att andas lite stalllukt, bära på saker, mata hästen, rida, andas natur, försöka förstå en varelse som inte kan prata och sen kan det stundtals vara lite läskigt också (adrenalin tjohoo!)

  No place like stallet 🙂

  marika 2017-11-04 12:24:55
  Svara
 • Stänger av min mobil och lägger den i en låda sedan går jag ut på en promenad i skogen med bara mina tankar som sällskap eller mediterar, Eller Målar med Akvarell eller läser en bok, eller så lär jag mig en låt på gitarren och sjunger som om jag vore rockstjärna eller så hånglar jag med min pojkvän. Alltid utan den där sablans telefonen.

  Cassandra 2017-11-04 12:19:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!