Dags för ny frågestund!

Hej bästa ni, jag tycker det är dags för en ny frågestund. Hoppas ni håller med om det 🙂 Jag är nyfiken på vad ni undrar över! Så ställ din fråga eller frågor i kommentarsfältet så kommer jag svara i en video snart!! PUSS OCH KRAM!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Hejsan Josefin!
  Min fråga är hur du hanterar situationer och sammanställningar där alkohol är inblandat?
  Jag slutade själv dricka runt samma ålder som dig (av andra anledningar) och valde även bort sammanhang då alkohol spelade en större roll – fest, AW, eller krogen generellt. Detta har, rätt markant, betytt att man hamnat i en viss ”utanförskap” – jag tror du vet vad jag menar? Hur har dina upplevelser varit kring detta? Hade varit så intressant att höra. Kram!

  K 2017-11-07 19:15:26
  Svara
 • Vart kommer dina fantastiska fluff-tofflor från? Så fina! X

  N 2017-11-06 23:28:53
  Svara
 • Vad gör du när du känner dig osäker i möten ? Blir du blyg någonsin?

  Sophie 2017-11-06 21:05:12
  Svara
 • hej Josefin! tack för en fin blogg 🙂 gillar dina monday mantras och budskap. jag försöker följa dom så gott jag kan men ibland tar de negativa tankarna liksom över… träffade t.ex en superbra kille, tyckte att vi klickade så bra, men sen tog det liksom bara slut och han försvann… jag har jättesvårt att släppa det även om det var väldigt kort, men det känns liksom som att jag aldrig kommer gilla nån lika mycket igen 🙁 kraam

  maria 2017-11-06 16:04:26
  Svara
 • Hej fina! Tack för bästa bloggen! (Du får komma före Vanja pga inga barn annars älskar jag er både lika mycket tror jag..?)

  Min fråga.. kroppen, ideal, självkänsla, självförtroende..? Hur ställer man ens frågan?
  Hur gör du för att leva hälsosamt? Vad är balans för dig? Fokuserar du på mat/näring/energi? Tränar du för utseendets skull eller för psykets? Är du med, stor luddig fråga men hur ställer du dig till kroppsideal och hur får du ditt hälsopuzzel att gå ihop?
  ❤️

  Isa 2017-11-06 15:03:50
  Svara
  • Svar på Isas kommentar.

   Åh TACK!! Lyssna på veckans podd som kommer på onsdag – då pratar vi om det <3 Ska svara på frågan här också! KRAM

   josefindahlberg 2017-11-06 15:44:52
   Svara
 • Jag ska snart flytta hemifrån tillsammans med min pojkvän och undrar om du har några tips på hur jag ska kompromissa med honom, vi har väldigt olika stilar vad gäller inredning (han är ganska svart/vit/brun medan jag är glitter/fairylights/regnbågar) och jag förstååår inte hur detta ska lösas!

  Älskar dig och din blogg, KRAM??✨??

  Sallie 2017-11-06 14:17:22 http://sallie.se
  Svara
 • 1. Om du inte jobbade med det du göra idag vad tror du att du hade gjort då? Typ pluggat osv? 🙂
  2. Bästa inredningstipset?
  3. Tips på fina smycken som inte är allt för dyra?
  Hade vart jättekul om du lägger upp inlägg om du lagar mat och isf vad, typ vegetariska rätter osv. Hade vart kul med lite inspo!
  Tack för en superbra blogg!!

  Rebecka 2017-11-06 13:54:51
  Svara
 • Jag är också nyfiken på yogan!
  Jag älskar att yoga men om jag haft en paus från mina yogaklasser tar det flera gånger innan jag kommer in i rätt flow och kan släppa alla tankar. Har också detta problem när jag ska yoga hemma; jag har svårt att fokusera och verkligen gå in i mig själv då alla möjliga tankar snurrar i huvudet hela tiden. Hur gör du hemma? Följer du något program eller yogar du på känsla?

  Isabel 2017-11-06 13:34:39
  Svara
 • Hej Josefin!
  Det är så tryggt att ha dig (i den virtuella världen), jag älskar yoga, meditation, är vegeterian och ser verkligen upp till dig.

  Här kommer lite frågor från en 23-årig tjej som just nu fumlar längs vägen att hitta sig själv..

  1. Jag undrar om du har tips på hur man tacklar hjärnspöken i form av svartsjuka? När jag är utomlands med min pojkvän och det är kvinnor där som solar topless är jag helt manisk med att ”hålla koll” på om han kollar in dem eller inte. Verkligen helt obefogat, för jag har aldrig sett ett tecken på att han ens ser andra tjejer haha.. Men jag blir ändå besatt, inte berättat om mina tankar då jag någonstans förstår att detta bara har med mig själv och göra och att det som sagt är obefogat..

  2. Jag har varit sjuk till och från i höst då jag haft återkommande ögoninflammation, vilket gjort att jag missat en del i skolan (högskola), jag är väldigt ambitiös och vet att jag kommer lösa det ändå men just i stunden när jag ligger hemma så får jag ibland panikångest och brottas med tankar om att jag kommer misslyckas och känner mig dålig o så.. Vilket gör att stressen tar kraft från kroppen att kurera sig, har du tips på hur man bryter de jobbiga tankarna?:(

  3. Jag har ibland svårt att komma upp på morgonen, har du något tips för att rivstarta en ny dag?

  A 2017-11-06 09:21:09
  Svara
 • Hur hittade du till yogan från första början? Och hur har din yogaresa sett ut? Blev du förälskad från första början eller har det kommit mer successivt?

  Tack för all glädje, pepp och inspiration du sprider på din blogg och i podden! 🙂

  Malin 2017-11-06 08:29:53
  Svara
 • Hej finaste!? Har du något bra tips på någon rengöring till ansikitet? Brukar du använda det? Isåfall vilken? Jag använder mig av Cetaphils facial cleanser, den är jättebra! Men kan ju vara bra att kanske hitta någon nytt märke??? Kram!

  Isabelle 2017-11-06 05:53:46
  Svara
 • Min fraga ar om du vet nar boken kommer slappas? Saaa taggad!!
  Haha ar utomlands och markte precis att jag inte kan gora nagra svenska prickar over o och a som du kanske marker

  Puss o kraam basta du

  Clara 2017-11-06 05:40:56 http://clarisjohansson.devote.se
  Svara
 • Hej! Hade varit jättekul att få höra mer om din dans! Lyssnade på någon gammal podd där du sa att du alltid har hållit på med dans, så du får gärna berätta vad för dansstilar du kört, vad du tycker om dem, och om du fortfarande håller på med det eller varför du slutade? 🙂 KRAM!

  Hedvig 2017-11-05 23:47:28
  Svara
 • Kan du inte göra ett inlägg / video med ditt smink / hudvårds rutiner ??? Vet att d finns en men en y uppdaterad ??

  Filippa 2017-11-05 23:12:19
  Svara
 • Hej fina!
  Tack för bra blogg fylld med inspo!

  Vad har hänt med din pojkvän? Har det tagit slut? Om ja, varför? Om nej, varför syns han aldrig i bloggisen?

  Kram!

  Kram!

  Johanna 2017-11-05 21:43:46
  Svara
 • Hej bästa Jossan!
  Ibland i podden pratar du ibland om att du har svårt att läsa högt & uttala vissa ord. Jag känner igen mig jättemycket i det. Hur är det när du skriver, är det liknande där? För jag har också valt ett yrke med fokus på skrivandet & kommunikation. Ändå kan jag bli så osäker & sätter mig i facket att jag inte kan. Men jag kan faktiskt eftersom jag klarat utbildningen & allt. Hur tänker du kring det när du är i arbetssituationer etc? Blir du nervös & hur jobbar du bort det? Hade varit jätteintressant & få veta mer om dina tankar kring det. Kram!?

  Lina ✨ 2017-11-05 21:29:31
  Svara
 • Hej! Brukar du yoga hemma något och vad gör du då för något? Alltså kollar du klipp på youtube eller gör vad du känner för?
  I och med att du inte dricker, går du ändå ut med dina vänner när dom gör det eller gör du annat istället?
  Vad tycker du om baskermössor?
  Tycker din blogg är grym!!!

  Linnea 2017-11-05 21:02:53
  Svara
 • Bestämde du dig för att prova att bli vegan? Nyfiken här! 🙂

  Sandra 2017-11-05 18:31:47
  Svara
 • Vad är dina bästa tips på att göra när man vill varva ner och återhämta sig mentalt? Vad brukar du göra? ???

  Yolanda 2017-11-05 18:23:16
  Svara
 • Du verkar verkligen ha jobbat mycket med din självkänsla. Hur och vad har du gjort för att hamna där du är idag?

  Matilda Nilsson 2017-11-05 18:10:12
  Svara
 • Jag undrar hur det går med lägenhetsletandet och om du fortfarande planerar att flytta??✨ jag undrar också hur du tänker när du inreder, alltså vad inspirerar dig och hur ser din röda tråd ut, har du en röd tråd eller kör du bara på allt du tycker är fint? Det vore roligt att få se hur dina förra lägenheter har sett ut inredningsmässigt också!

  Kram på dig!?

  Daniella 2017-11-05 18:05:17
  Svara
 • Hei,

  Jeg digger din blogg og elsker at du har begynt å skrive mer om det spirituelle. Jeg har selv tenkt lenge på å starte en blogg med fokus på wellness, mat, meditasjon, tanker og følelser, men har en frykt for hva andre mener. Hvordan håndterer du hva andre mener og sier av negativ karakter? Og hva er ditt beste råd når det kommer til å begynne å blogge?

  God søndag 🙂

  Mari 2017-11-05 18:00:38
  Svara
 • Åh kul!!! Jag pluggar modevetenskap i Lund och sista terminen är det dags för praktik(så taggad!!)! Jag undrar därför ifall du har några asbra tips på vad man kanske behöver ha med i sina mejl som man skickar ut till företagen som man vill praktisera hos samt hur man förbereder sig på bästa sätt inför en intervju? Stor kram och hoppas du har en härlig söndag!!

  Kristina 2017-11-05 16:41:08 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!