Min härliga helg i bilder!

Min helg började med att jag reste hem från Frankrike i fredags. Vi reste typ hela dagen och jag kom hem vid elva på kvällen. Jag packade upp direkt (händer typ aldrig så vet inte vad som hände där.. Men så skönt!), skrev några timmar på min bok och gick sen och la mig och sov så gott i min säng 🙂
I går morse tog jag det lugnt hemma, åt frulle, kollade på idolreprisen och bara chillade på soffan. Så skön start på dagen!

Sen var det dags för lunch på Nytoget 6 och jag tog som vanligt min favoriträtt – falafel!

Jag åt med min kompis Emma som jag känt sen jag gick i åttan. Med henne har jag upplevt mina galnaste, roligaste och märkligaste stunder i livet. Vi har varit med om en del hel tillsammans och även om vi inte ses så ofta så känns det som om hon är en av dem som känner mig bäst. Vi kan prata om ALLT med varann. Jag kan verkligen berätta allt för henne, alla mina märkliga tankar och hon dömmer mig aldrig. Jag vet att vi alltid kommer ställa upp för varann oavsett vad och det känns så himla fint! Så glad över att ha henne och hennes underbara son i mitt liv ?


Vi gick igenom alla grejer vi gjorde i tonåren som material till min bok. Och herregud vad vi gjort sjuka grejer… Festade, rymde hemifrån, fick polisen efter oss, lurade killar att dricka vårt kiss – haha ja herregud…. Så sjukt! Vi garvade så sjukt mycket där vi satt och skrev ner olika minnen på servetterna.. Ska bli kul att sätta mig och skriva om den här perioden. Även om allt som hände inte var kul, vi mådde rätt dåligt också men det finns många händelser som är sjukt roliga.. Ni får läsa sen när boken kommer ut 🙂

Mamma kom och mötte upp oss och hon blev helt slut när vi väckte alla minnen till liv. Mamma fick lixom ta hand om både mig och Emma då Emma bodde i en fosterfamilj nära mig under ett år. Mamma fick alltid rycka ut och hämta och lämna oss eller försöka ta reda på var vi var när vi hade rymt hemifrån. Förlåt mamma!! Som tur är kan mamma skratta åt det mesta i dag eftersom allt gick bra men när vi pratade om vissa grejer blev hon alldeles tårögd, fy fan för att ha barn som ställer till det så mycket som vi gjorde. Jag är glad för att jag i dag kan gottgöra min älskade mamma!


Jag och mamma sa hejdå till Emma och tog båten över till Djurgården där vi tände ljus på minneslunden. Vi har mormor i den minneslunden men vi tände för alla som finns där uppe, pappa, mormor, Bengt, morfar. Love u!

Det var ju SÅ varmt ute i går, helt ljuvligt! Så mysigt att kunna stå ute på båten i november 🙂

När jag kom hem bytte jag om och gjorde mig redo för kvällen. Jag tog på mig lite leopardprint och mina favoritjeans från Levis!

Och min nya rock! Så otippat plagg för mig men jag älskar den!

Sen mötte jag upp min bästis Katta Giro och delade på en pizza innan vi gick och såg Borg på bion. Så bra film och jag blev skittaggad på att bli bäst på något precis som Björn, haha.. Kände igen mig i det här med att vara en tävlingsmänniska. Jag kan ju verkligen vara det även om jag i bland väljer att inte alls vara det. Men när det väl gäller då jäklar… Jag kan ju bli helt galen. Som när jag spelade innebandy, stackars alla andra i laget, mina tränare och framförallt motståndare… Jag såg ju svart och gjorde allt för att vara bäst… Och det här med att vara ”bäst” måste jag prata mer om här på bloggen eller kanske i podden, jag har en hel del att säga om det känner jag. Får göra det snart helt enkelt 🙂

I morse ställde jag klockan på 8 och hade en lugn start hemma i sängen och en kopp te. Sen promenerade jag till den här yogastudion som jag aldrig testat förut. Det var min kompis Katarina som förslog en klass där som höll på mellan 10-11.45 – alltså i nästan TVÅ TIMMAR! Först kände jag mig inte speciellt peppad men jag VET JU hur jäkla bra jag mår av Yoga och sånna här rejäla pass så jag sa ”absolut!”.

Och mycket riktigt var det en magisk känsla efter 🙂


Efter yogan gick vi och käkade sen frulle på Pascal. Så gott! Och så mysigt att hänga med Katarina som jag träffade i Indien i vintras på min yogaresa. Hon är så härlig, rolig och lika nyfiken som jag på yoga, meditation, personlig utveckling. Så kul! Och vi började planera en resa i december, sååååå peppad! 

Efter frullen blev det en liten runda på stan och jag hittade en rosa och en prickig sak  🙂

Och såklart köpte jag med mig lite härliga blommor hem! Det gör ju en så glad! Nu sitter jag i soffan men ska snart hoppa ner i ett bad innan jag ska ägna kvällen åt att skriva på boken 🙂 Hoppas ni har haft en härlig kväll!! Puss och kram på er bästa ni!

Psst! Glöm inte att det kommer ett nytt Monday Mantra i morgon!

Följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Var är rocken ifrån? Så snygg tycker jag när en inte har så strikt klädsel i övrigt!

  Isabel 2017-11-08 16:01:00
  Svara
 • Vilken härlig helg det ser ut att ha varit, som vanligt helt fantastiska bilder! Älskar själv när dagarna blir en blandning av högt och lågt, skratt och djupheter 😀

  Clara, Bossbloggen 2017-11-07 10:24:01 http://www.bossbloggen.se
  Svara
 • Vilken härlig helg du har haft <3 Jag måste också bara säga att bilden som är allra först är SÅ fin <3 I love it!

  Caroline Frankesjö 2017-11-06 20:49:36 http://nouw.com/carolinefrankesjo
  Svara
 • Vilken superhärlig helg du ser ut att ha haft! 🙂 Så fina bilder! Får jag fråga vart ditt fina fluff på de sista två bilderna kommer ifrån? 🙂 Kram!

  Alexandra 2017-11-06 20:27:05
  Svara
 • Jag blir inspirerad utav dig att börja meditera/yoga, känns som mitt välmående skulle behöva det! Vad skulle inte vara bättre som motivation än en orange yoga matta nu till hösten! Får jag fråga vart din kommer ifrån? Kram

  Hannah 2017-11-05 21:42:52
  Svara
 • Åh vilken härlig helg, älskar dina helginlägg, så inspirerande! Jag skrattade så mycket när jag såg din instastories när man ser din mammas blick när du och Emma drar era gamla galna historier (jag mötte själv upp en vän igår och pratade gamla minnen, herregud vad mycket ”dumt” man har gjort). Sen var det det där med att vara bäst… Jag har nästan haft en patologisk strävan efter att vara bäst (i allt) vilket ganska så ofta slår tillbaka och gör att man driver sig själv till ohyggliga nivåer. Ska bli så spännande att lyssna om ni tar upp det i ett poddavsnitt snart! Längtar efter morgondagens Monday Mantra. Hoppas att du får en fortsatt fin söndagskväll!

  Ida / @im_healthyenergy 2017-11-05 20:53:45
  Svara
 • Verkar som du har haft en toppen helg ?

  Anneli @ Spinkfinger.com 2017-11-05 20:32:46 http://www.spinkfinger.com
  Svara
 • Hello Josefin,i love your Blog so much!you are so so beautiful;)!can i ask you where your camel/brown scarf is from?Thanks Nele;)

  Nele 2017-11-05 19:36:21
  Svara
 • Vilken härlig helg! 🙂

  Johanna 2017-11-05 18:10:46 http://johannaknoos.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!