Min härliga måndagsmorgon!


Vilken morgon, vilken dag! Den började med att jag tränade med min kompis Cissi och det är ju helt klart det bästa sättet att kicka i gång veckan på 🙂 Efter det åt jag frulle på Fika Baren som ligger precis bredvid Drömmis!

Det blev det här goda gröten, ett ägg, en kaffe och juice. Jag var vrålhungrig! Och jag hade sällskap….

… jag hade den här gullisen med mig – Nathalie! Som kommer hjälpa hos mig i höst. SÅ KUL! Spana in hennes Instagram, SÅ FIN STIL! Så i höst kommer Nathalie att hjälpa mig och mig och Vanja med massa grejer här på drömmis och såklart med att fota och filma. Så roligt! Första outfitomgången kommer strax upp på bloggen och jag är så peppad på att ta massa fina bilder och göra massa roliga filmer 🙂 Kommer bli en grym höst!

Och såklart har vi måndagsbukett på drömmis och den fick följa med ut på dagens outfitplåtning, bilder kommer strax 🙂

En riktigt härlig start på veckan alltså! Hoppas ni också hade det! Och att ni får en mysig kväll! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!