Monday Mantra: ”I see peace”

God morgon måndag och god morgon en ny vecka! Jag blir så glad över att få höra att många av er tycker att måndagar är mycket roligare efter vi började med Monday Mantra – underbart ju! Dags för nytt mantra igen och i går när jag fikade med min kompis Katarina kom vi tillsammans på I See Peace (Tack Katarina!). Jag tror vi alla behöver bli bättre på att se och känna lite mer peace i livet och i den här veckan tänkte jag att vi ska försöka välja peace i stället för rädsla eller ilska.

Ingen av er har säkert missat mitt totala PMS-utbrott förra veckan?! Jag skrev om min ilska på bloggen (för typ första gången) och jag trodde jag skulle spricka så jävla förbannad var jag. Men jag tog ut min ilska (inte på någon annan) utan jag gick in i den, mediterade med den och fick ut ALLA mina känslor på typ en timme och sen var jag lixom ”klar” (med just den grejen) och jag kunde se situationen på ett mer ”peaceful” sätt! Så ”I see peace” handlar inte om att man ska gå runt och se på ALLT med kärlek och med ett peaceful synsätt. Såklart ska vi ALDRIG bara stänga inne våra känslor och blunda för det som sker. Om vi känner oss orättvist behandlade så ska vi såklart vara arga. Om vi blir sårade så ska vi såklart vara ledsna. Känn dina känslor, få utlopp för dem, ta upp dem till ytan men sen när du känt och fått ur dig dom det är då man kan ta sitt ansvar och välja att gå vidare. INGEN mår bra av att gå runt i sin ilska eller känna sig sårad dygnet runt. Och det är där man kan välja att se peace.

Välja att se på livet med med peace, välja att se det som går i stället för det som inte går, välj att se det man har i stället för det man inte har, välja att se med kärlek i stället för med hat och rädsla. För det vi ger får vi tillbaka, det tror jag till 100% på. Och du kan faktiskt välja hur du ska tänka och därmed känna i jobbiga situationer där du blivit drabbad. Om vi klarar av att se förbi situationer, personers beteende (oavsett hur fel vi tycker de är eller har) så kommer vi vinna. För kärleken vinner alltid! Och det går att välja kärlek och peace i många fler situationer än vi tror!

Sen mitt utbrott har jag lixom kunnat se på hela grejen med ett mer peaceful synsätt, jag tycker fortfarande att vad som hänt är fel, jag kommer inte välja att göra annourlunda än det jag valt men jag har valt att släppa det. Inte längre vara arg, inte klandra mig själv, inte vara kvar i det på något annat sätt än att bara se på det med peace. Det ä lugnt nu och det är över! Om min ilska skulle komma tillbaka så kan jag alltid välja att se peace igen. För tankar och känslor kommer inte bara försvinna speciellt om vi blivit orättvist behandlade eller sårad – men vi kan alltid välja peace!

Jag hoppas ni förstår hur jag menar med ”I see peace”, man kan såklart välja att se det på många olika sätt men om du har funderingar eller frågor är det bara att kommentera 🙂 Såklart har jag gjort lite bakgrundsbilder till er 🙂 Men först vill jag dela med mig av detta citat som man såklart kan ha som bakgrund också! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag ÄLSKAR dina Monday Mantras! Det är verkligen så himla skönt att få den där lilla påminnelsen varje gång jag lyfter telefonen <3

  Caroline Frankesjö 2017-11-06 17:34:52 http://nouw.com/carolinefrankesjo
  Svara
 • Kommer förmodligen ha kvar denna skärmdump som bakgrund resten av veckorna! Sån himla bra grej att bli påmind om ❤ så så viktigt!

  Jag längtar verkligen till måndag morgon varje söndag kväll nu eftersom att det alltid finns något så lärorikt och nyttigt att läsa på måndagsmorgonen ?

  Älskar monday-mantra.

  Anni 2017-11-06 16:13:02
  Svara
 • Älskar bilderna ??✨

  Lina ✨ 2017-11-06 07:39:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!