Dagens outfit, superhärlig lunch & fuskpälshimmlen!

Inlägget innehåller annonslänkar


Vilken tisdag! Så härligt! Den började hemma tillsammans med Nathalie och fota lite härliga bilder till ett samarbete jag snart ska visa er 🙂 Sen var det dags för superhärlig lurre tillsammans med…

Inuikii som gör det FINASTE skorna för vintern 🙂 Älskar dem! Har ett par sen tidigare som jag BOTT i under vintern och nu är det dags för ett par nya. Så fina!!

OCH för att spana in nya märket Chaleur som min underbara kontorskollega Alexia står bakom som göra dessa magiska pälsar i fuskpäls och får! IM IN LOVE! Hur härligt med detta röda fluff? Skulle jag ”pull it off” tycker ni? 🙂

Vi käkade lunch och babblade loss i en timme, så mysig lunch! Detta var gunden till förrätten som sedan dränktes i en underbar varm svampsås, muuuuuuuums!

Vi fick varsin fluffboll och jag satte min som örhänge 🙂 Fint va?

Men det här fluffet var helt klart min favorit! Huuuuuur fint? Älskar! Perfekt fluff och perfekt färg!

Under allt fluff såg jag ut så där i dag. Jag dammade av dessa stövlar som jag inte rört på två år och känner direkt att dessa ska jag använda mer. Så snygga!

Och detta väder som var i dag också, MAGISK! En ren fröjd att leva!

Alla plagg jag har på mig är några år gamla men här är lite tips på liknande:

ANNONSLÄNKAR:

Keps: H&M

Stickad tröja: Gina tricot

Jeans: Levis

Stövlar: & other storeis

Nu sitter jag och jobbar på mitt kontor inne i stan, så härligt. Det är så snyggt här så jag vill inte gå härifrån, hehe.. Men jag ska jobba undan lite till i en timme eller två och sen ska jag försöka att ha en jobbfri kväll. Känner verkligen att jag behöver det. Satt uppe sent i går och hade världens huvudvärk i morse så nu blir det lite vila som gäller 🙂 Hoppas ni har haft en härlig tisdag!! Puss puss!

Följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kan du inte göra en guide över alla dina fuskpälsar? 🙂 Har nån jag med men vill ha en till, men hittar inte någon medan du har nya på dig lite titt som tätt så skulle uppskatta det massa 😀 den du hade på din instastory med två fräger, VART IFRÅN!? Kram!

  Tove 2017-11-08 12:34:00
  Svara
 • Vart är väskan ifrån? Så himla fin??❄️??

  Emma 2017-11-08 00:18:17
  Svara
 • Vilken chic outfit!

  Enna 2017-11-07 19:47:23 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!