All I see is stars!

Inlägget innehåller annonslänk

Alltså HUR MAGISK är denna fuskpäls med stjärnor! Jag är helt kär! Nathalie som hjälper mig hittade den från ett varumärke jag inte kände till som har SÅ mycket fina kläder och till bra priser!

Du hittar jackan här! – annonslänk!

Man älskar ju glada kläder, plagg som piggar upp vardagen. Speciellt nu när det börjar bli mörkt och kallt ute. Då behöver man en stjärnpäls i garderoben 🙂 Spana in märket här – de har så mycket fint alltså!

För övrigt håller min braiga känsla i sig. Det är nästan som att jag undrar om jag är hög på något… hehe. Jag känner mig lixom så glad. Som att jag är nykär fast jag absolut inte är det. Eller jag kanske är nykär i mig själv? Nu när jag kör solo igen och känner att det känns väldigt skönt – det kanske är det som gör att jag känner mig alldeles upprymd. Känns väldigt fint i alla fall 🙂

Jag känner också att jag håller på att landa i massa funderingar jag haft om framtiden mm. Och i dag var jag ju hos en spådam (ni som följer mig på Instagram Stories har ju koll på det) där det jag känner verkligen blev bekräftat. Det känns så rätt och ballt alltså. Livet är fan härligt om man tar för sig, vågar drömma stort och vågar utvecklas. Måste säga att hon var väldigt ”spot on” med många grejer – MEN mer om det i nästa veckans podd. Då berättar vi ALLT! Håll utkik!


Jag fortsätter att köra min grej helt enkelt, ha på mig glada plagg och ta dagen som den kommer. Den här dagen blev väldigt härlig och det är jag glad över! Hoppas ni också ha en fin dag, om inte är det en ny dag i morgon 🙂 Puss på er bästaste ni!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Josefin!

  Jag lyssnade precis på poddisen, avsnitt 116 då du pratar om din relation med Christian och jag ville bara skicka iväg en kommentar för att säga att det var så otroligt befriande att höra dig prata om hur det inte kändes rätt att vara med någon som hade ”problem” eller viljan att dricka alkohol på ett sätt som inte kändes bra för dig, när du själv är nykter. Jag är också nykter och har varit det i 1,5 år och jag gjorde slut med min kille för ett halvår sen och en utan anledningarna var just det där med alkoholen. Det som var så befriande med din berättelse var att jag alltid känt att det kanske var jag som överdrev eller om det var mig det var fel på eftersom det är jag som valt bort alkoholen och ”det klart han ska få dricka” men det skapade någon sån fruktansvärd ångest hos mig varje gång jag visste att han skulle dricka, och med dina liknande känslor så känns det verkligen som att jag inte är ensam om det. Att det kanske inte var mig det var fel på utan det kanske låg ett ärligt problem i hans drickande, även om han bara drack på helgerna. Och som relativt nybliven singel är det också så skönt att höra dig, som jag tycker är fantastisk av det jag fått ta del av om dig, förklara hur man verkligen inte ska förlita sin lycka på någon annan är så inspirerande och peppande! Verkligen det jag behövde höra en ensam fredagskväll. Du är bäst!! Tack för allt! Kram

  Gabriella 2017-11-10 19:29:44
  Svara
 • Alltså så himla fin päls! ? kan knappt vänta till nästa poddisavsnitt ???✨?

  Angelica 2017-11-08 22:03:30 http://www.angelicalmv.blogg.se
  Svara
 • Gud vad fina bilder

  Fanny 2017-11-08 20:50:10 http://fannybirath.webblogg.se
  Svara
 • ÅH så fin!!!

  Tora Hansson 2017-11-08 18:45:14 http://nouw.com/torahansson
  Svara
 • Så snygg!

  Josefine 2017-11-08 15:32:25 https://varmepumpshopen.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!