Skönhet är inte bara det man ser i spegeln – det är en känsla!

Glad onsdag på er bästa ni! Som ni vet kommer veckans avsnitt av Josefin och Vanja ute i dag och vi snackar skönhet på både utsidan och insidan. Kan man känna sig snygg genom att ha en snygg sminkning om man inte känner sig fin på insidan? Jag och Vanja pratar om att skönhet inte bara det vi ser i spegeln – det är en känsla!

Och vi kommer fram till varför jag mår så bra i både kropp och själ just nu. Hint om att det har att föra med mitt #höstlöfte17!

Veckans poddis spelade vi ju in i Frankrike där vi var tillsammans med Yves Rocher. På deras UNDERBARA hotell fanns detta underbara trähus. Hur fint?


Visst passar vi bra där? Vi kanske borde bygga en egen Josefin-och-Vanja-trädkoja? Så mysigt!

Haha, vi ser sååå kära ut här. Underbart!!

Hoppas ni vill lyssna! Ni hittar veckans avsnitt här eller sök på ”Josefin och Vanja” alla poddappar så hittar ni oss! Ha en magisk onsdag! Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Älska detta avsnitt lite extra mycket! Fick mig att man inte kan jämföra sig med alla för vi är alla olika och man ska göra den bästa versionen av sig själv! Sen kan man hitta ett mer finare soulsister par som er 🙂 så fina!

    Petra 2017-11-08 19:48:32 http://streetmuse.se
    Svara
  • Alltså, jag ÄLSKAR er podd! Ni är verkligen så himla öppna och släpper verkligen in oss som lyssnar och har en sådan tillåtande ton. Grät nästan lite över att Vanja kunde åka iväg till Frankrike och att det gick så bra Niklas och Iggy. Så skönt för hela lilla familjen <3

    Caroline Frankesjö 2017-11-08 08:41:35 http://nouw.com/carolinefrankesjo
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!