En magisk morgon!

I dag vaknade jag upp här. I lugnet. Det är verkligen som ett magiskt lugn över detta ställe. Direkt när vi kom i går kände jag mig grundad och när jag vaknade i morse satt det fortfarande i.

Morgonsolen smög in genom fönstret och fyllde hela rummet med ett guldsken. Kan man få en bättre start på morgonen?

Detta ljus! Så underbart!

Sen dukade vi upp för morgonyoga. Så fint!! Det känns lixom i hjärtat av att vara här.

  
Vi hade en superskön klass med yoga och meditation. Och jag känner bara med hela mitt hjärta att det här är så bra och härligt för mig. Jag älskar det här!

Så glad över att vara här! Nu ska jag ut och rida – hur härligt? Älskar den här helgen. Och jag hoppas att ni också får en magisk helg. Läs mitt inlägg innan detta om att ha yogahelg hemma – så mysigt ju! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Wow! Ser verkligen magiskt ut! Värsta drömstället att vara på! <3

  Caroline Frankesjö 2017-11-11 18:40:11 http://nouw.com/carolinefrankesjo
  Svara
 • Ååååh, vill också! Ser helt magiskt ut!

  Maya - Entreprenörskap & pepp 2017-11-10 13:29:09 http://www.mayalarsson.se
  Svara
 • Åh vilket drömhus ? Ser helt magiskt ut att en yoga helg så! Är detta ett paket ni har bokat med ridning eller är de privat?
  Hur som helst måste jag bara berätta att du är en sån otroligt inspiratör för mig!! Jag lyssnade på några poddavsnitt när ni pratar om att ändra riktning i livet och de träffade så bra i just den studen. Jag har även köpt boken från Gabriella som jag tycker är så grym!!??? Jag är även en trogen följare för måndags mantrat som jag tycker är så himla bra idé!! De känns som att du är en bästakompis som man alltid velat ha som man på ett sätt har nu ? Jag referera ofta till dig och Vanja när jag pratar med mina vänner för ni pratar om så mycket kloka saker. Jag tycker ni är bäst!!<3

  Sandra 2017-11-10 11:54:23
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Men åh va underbart! Tack snälla för att du delar med dig <3 Blir så glad!! Vi är här på en anordnad resa via Vitamin Well. Så otroligt härligt!

   Va kul att du köpt boken, att du lyssna på podden 🙂 Så härligt att höra! Stor kram! <3

   josefindahlberg 2017-11-10 13:53:20
   Svara
 • Vad härligt det ser ut! ✨✨ Sugen på att göra något liknande, är dock en riktig nybörjare på yoga. Vad är din erfarenhet av dina resor med tex yogiakademin – hur givande är sådana resor för en nybörjare? Bör man bli mer ruttad i yoga innan man bokar en sån resa? ?

  Tove 2017-11-10 11:36:59
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Det är supergivande!! Jag hade inte alls yogat så mycket när jag åkte på min första. Men det blev verkligen en rivstart 🙂 De är verkligen anpassade för ALLA. Om man är nybörjare eller har yogat mycket – så kan man anpassa. Superbra inkörsport tycker jag 🙂 Kram

   josefindahlberg 2017-11-10 13:56:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!