Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på härlig grej att göra i helgen!

Om jag inte hade varit nere i Skåne i helgen hade jag varit på Attitude Mässan där Urban Gloss och många andra ställer ut. Innan jag slutade jobba med UG så fixade jag med att vi skulle vara med på mässan och även om inte jag är där så måste jag ju tipsa er om att gå dit. Mässan håller på lör-sön och är fullproppad med massa härliga grejer att göra. Flera olika varumärken kommer vara på plats, designers, bloggare – så ett perfekt tillfälle att träffa nya människor. Läs mer om eventet här!

Om ni går dit måste ni hälsa Urban Gloss teamet från mig 🙂

Never forget! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du är verkligen duktig på att komma på inlägg att lägga upp tex här på bloggen och du lägger verkligen upp 2-4 bilder på instagram nästan varje dag, wow du är så duktig, du imponerar mig att du kommer på så mycket! Har du några tips? 🙂

  Anna 2017-11-11 04:02:54
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   TACK <3 Just nu ÄLSKAR jag att lägga upp inspirerande inlägg. Men det går i perioder. Just nu flödar min inspiration 🙂 Tror det beror på att jag göra massa grejer jag mår bra av 🙂 Då kommer det! Och genom att läsa massa härliga böcker mm – så gör det 😀 <3 KRAM

   josefindahlberg 2017-11-11 09:37:52
   Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind