Yogahelg i Skåne ❥ (Kör yogahelg du med fast hemma)

I dag packade vi den här bilden (fullproppad, vi fick knappt igen bakdörren) och körde ner till Skåne. Nu sitter jag i ett magiskt hus som jag längtat till sen jag var här för tre år sen (kolla in det här inlägget för att se en film från sist jag var här) och jag är så himla glad över att vara här igen. Och över att ha denna magiska helg framför mig. Vi är ett gäng tjejer på typ tio stycken och tillsammans ska vi yoga, meditera, rida, vandra och äta massa härlig mat. Och vi ska vara tysta. SÅ underbart! Jag älskar ju den här typen av resor så jag är så himla glad över att in en sån helg nu mitt i en fullspäckad period ★

I bilen hade vi även den här gullisen med, HUR SÖT? ❥

När vi kom fram hade halva gänget redan varit här i några timmar, tänt en brasa och kommit in i lugnet. Och det gjorde vi andra rätt fort också. Och till min stora glädje är det en superhärlig yogalärare här som kommer köra yoga och meditation med oss. Och hon hade massa härliga kortlekar med sig. Jag drog ett kort ur den här leken ”Spirit Animal” och fick upp elefanten. Tydligen ett väldigt bra kort med mycket vishet, styrka med sig. Så fin start på denna helg ☽

Efter vi småpratat och myst framför brasan körde vi en meditation tillsammans som verkligen gjorde att man landade här och nu. Helt underbart! Nu ska jag lägga mig och sova och ser så mycket fram emot att starta dagen med yoga framför öppna spisen tillsammans med alla härliga tjejer här ❥

Och till alla er som tycker att det här med yogahelg verkar supermysigt har jag ett härligt tips. Eller det är en av er läsare som har detta härliga tips. Jag fick nämligen den här kommentaren på mitt inlägg i dag när jag bloggade om att jag skulle åka iväg på den här yogahelgen och jag kände bara i hela hjärtat – att fy fan va bra! Så underbart! Så vill tipsa vidare. För alla kanske inte kan av olika anledningar ta sig i väg på en yogaresa eller retreat. Men man kan ju göra det på sitt sätt.

★ Här är kommentaren 

Yogahelg i Skåne låter såååå mysigt!!! Jag ska ha en egen liten yogahelg i Göteborg (har bokat upp tre yogaklasser/dag på olika studios i Göteborg), och ska göra min lägenhet till en liten myspyskoja, äta goda smoothie bowls, dricka ingefärashots och försöka koppla bort alla vardagsbestyr. Haha, blev så inspirerad av dig när du ska iväg men kan inte åka nu pga jobbet så det får bli ett hemma-yoga-retreat! En helg för mig själv helt enkelt! Njut av Skåne!!

Så otroligt fint ju! Såklart man kan ha en härlig yogahelg hemma. Boka in sig på ett par klasser och försöka koppla av under helgen. Kanske testa att meditera, äta härliga bra grejer och verkligen få tid till att landa. Så himla fint! Jag ska verkligen köra en sån helg hemma snart också känner jag. Tack för tipset Ida ❥

Go natt bästa ni! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Men åh vad fint att du tog med min kommentar, vad glad jag blir! Ni ser ut att ha det helt magiskt i Skåne, blir så inspirerad! Min egen yogahelg är supermysig (men ändå lite ensam hehe). Idag blir det tre yogaklasser till och ikväll meditation. Har också lånat massa böcker som Dalai Lamas bok om Glädje och Gabrielle Bernsteins The Universe has your back, tack för alla tips! Fortsätt njuta av härliga Skåne och ert magiska yogaevent!

  Ida / @im_healthyenergy 2017-11-11 08:02:47
  Svara
 • Har dom flera yogahelger där framöver? Vem håller i det? 🙂 Ser fantastiskt ut

  Linnea 2017-11-10 15:11:57
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vi är här tillsammans med Vitamin Well som anordnat detta. Man kan hyra detta ställe så tror det är lite olika yogahelger här under året men inte stället som driver. KRAM

   josefindahlberg 2017-11-11 09:43:17
   Svara
 • Såå bra tips!!!

  Josefine 2017-11-10 10:47:11 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Så himla bra tips med yogahelg hemma ju? ? detta ska helt klart anammas! Ha det superfint nu ??✨

  josefine 2017-11-10 06:27:53 http://nouw.com/wildfulness
  Svara
 • Världsbäst tips!!

  Anna 2017-11-10 06:27:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!