Ikväll håller jag i meditationen!

Här sitter jag och gör mig redo för meditationen jag snart ska hålla i. Så kul! Vår yogalärare åkte hem i går så i dag tar jag över 🙂 Vilket blir en perfekt övning för i december ska jag nämligen hålla en meditation som jag hoppas NI kommer på. Mer info om det kommer, håll utkik!

Jag älskar meditation mer och mer. Nu är jag ju inne i värsta spirituella perioden och älskar att testa massa nya former av meditation. I går mediterade vi tre gånger och jag mådde SÅ bra av det! Love it!

Detta hus är ju GJORT för yoga och meditation. En vacker dag som jag bygga mitt egna hus och då kommer det här huset vara inspo nr 1 ? Hoppas ni har en härlig lördagkväll! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Men ÅHHH vad vackert rum så himla mysigt med Buddha och meditation 🙂 Jag volontärjobbar på Hjärtjuvel buddhiscenter här i GBG och det är så himla fint andligt ställe där Vi stressade storstadsbor behöver mer av sånt 🙂

  Inredningstrender 2018 idag på bloggen:)

  Ha en kanon vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

  Maria at Inredningsvis 2017-11-12 19:09:15 http://inredningsvis.se/
  Svara
 • Jossan! Vad spännande med meditation! Jag kommer definitivt! <3
  En fråga till dig också – kommer du att åka på någon yogaresa nu i vinter? Jag behöver snabbt boka en yogaresa och komma bort från allt, och är nyfiken på om du har några tips på organisation eller plats (om man bokar på egen hand) som man ska åka till? I need your advice! Massa kärlek till dig!!!

  Emmy 2017-11-12 18:19:49
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Hej Emmy <3 Jag kommer åka på en egen med en kompis och yoga mycket själva men jag brukar åka med – https://www.yogiakademin.se/ SÅ BRA RESOR!!! Åk med dem. Det är värt varenda spänn <3 <3 <3 <3 Sån bra investering i sig själv 🙂 KRAM

   josefindahlberg 2017-11-12 18:29:42
   Svara
 • Hur, alltså HUR kan jag ha missat att du befinner dig nere på österlen och har gjort det hela helgen? Att du trampar på samma mark som jag går, rider på samma stigar som jag ridit och fotar precis den miljön jag själv aldrig kan titta mig mätt på.

  Sandra / Sugkatt 2017-11-12 12:38:33 http://nouw.com/sugkatt
  Svara
 • Härligt! Om jag bott i Stockholm hade jag kommit. Att få bli guidad av dig hade varit underbart ❤️??

  Hanna 2017-11-11 22:04:53 https://yogabyhanna.wordpress.com
  Svara
 • Så fin du är Jossan & en sann inspirationskälla! ? Vill gärna meditera med dig i december, vad spännande!

  Lina ✨ 2017-11-11 19:06:52
  Svara
 • Åh, jag har tänkt flera gånger att det hade passat dig sååå bra att hålla meditationer ??✨?! Väntar med spänning på vad som ska ske i december, hoppas det är något som går att ta del av online, eller att du kommer till Göteborg ? (det är gratis att drömma ????)

  Sara 2017-11-11 18:04:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!