Mysig morgon i drömhuset!

 

Alltså detta hus! Det är precis lika magisk som jag minns det. Det vilar ett lugn här, bara man går upp på morgonen och kommer ut här så mår man bra. Men inte så konstigt – det är ju helt magiskt här!

Vi var ju i tystnad i går och det var så otroligt skönt. Jag satt framför brasan i timmar och sen läste jag ur den här boken ”Spirit Junkie” med Gabby Bernstien. SÅ UNDERBAR!

 

Nu har vi ätit frulle tillsammans i huset och fått prata – också väldigt mysigt!

Men nu ska jag dra på mig mina kängor och gå ut och vandra en mil. SKÖNT!! Vi ses på Instagram Stories. Hoppas ni får en underbar lördag! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Jossan! Jag måste bara säga- vilka maaagiska bilder! Och du strålar verkligen! Det ser otroligt härligt ut 🙂 Jag tycker det är så fint att din blogg handlar så mycket om att ta hand om insidan, istället för utsidan som i stort sett allt annat på sociala medier handlar om. Uppskattar det så mycket. Stor kram till dig! <3

  Linn 2017-11-11 13:55:10
  Svara
 • Gud vad mysigt! Det verkar så himla skönt att vara i tystnad, måste testa någon gång 🙂 Var är din fina blus ifrån förresten? Ser så bohemisk och bekväm ut! <3

  Elin 2017-11-11 13:19:22 http://www.devote.se/elincecilia
  Svara
 • Vilket fantastiskt hårband! Var kommer det ifrån? 🙂

  Emma 2017-11-11 12:35:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!