Home Sweet Home!

Hemma ❥ Efter en magisk helg i Skåne och massa timmar i en bil är jag nu hemma i min härliga lägenhet på Söder. Gillar mitt lilla hem alltså. Känns mysigt att komma hem även om jag redan saknar det magiska huset med stora ytor och massa härliga tjejer ❥

Men det ska bli skönt att sova i sin egen säng igen, sover alltid bäst då! Speciellt i det här sovrummet som jag tycker så mycket om. Mitt lilla kryp in 🙂


Nu ska jag göra något för att bli av med min rastlöshet och sen ska jag förbereda för veckan som kommer. Den kickar igång i morgon bitti med inspelning här hemma kl 08 så måste städa och skriva Monday Mantra innan dess 🙂


Jag är så tacksam för den här helgen. För dessa tjejer och för det magiska stället som jag verkligen vill åka till snart igen. I går höll jag ju i meditationen och det blev helt MAGISKT! Vi skrattade och grät och delade med oss om våra känslor för varann, det var SÅ FINT! Och jag kände i hela mitt hjärta att det är det här jag ska göra mer av. Så håll utkik! 🙂 Ha en superhärlig söndagskväll fina ni så hörs vi i morgon ❥ LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vet inte vad det kallas men vart kan jag köpa det vita ”lakanet” som hänger ner över sängkanten? 🙂

  Moa 2017-11-15 19:37:34
  Svara
 • Hej!
  Jag har precis flyttat till en ny lägenhet tillsammans med min sambo och det är väldigt avskalat här hemma på både väggar och golv. Jag är alltså i stort behov av inspiration och hjälp, vi har en väldigt liten lägenhet, inte mycket större än din skulle jag tro så kikade lite extra på hur du grejat med allt. Du lyckas alltid ha mycket grejer framme men får rummet ändå att se ”lugnt” ut för ögat. Jag skulle bli så himla glad om du ville komma med lite tips på hur du tänker och funderar när du inreder. Hur du tänker i val av färger, hur du kombinerar former snyggt med varandra osv. Jag sitter mycket på pinterest och hittar inspo, men har lixom inte hittat ett sätt att strukturera upp omgivningen snyggt än, har så svårt att välja färger jag vill ha osv. Har du lust och tid skulle jag bli överlycklig av lite handfasta tips du brukar tänka på när du kombinerar ett rum!

  Kram Ida!

  Ida Westberg 2017-11-14 17:44:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!