En taggad dagens outfit!

Så här såg jag ut i går, både i outfiten och i mitt humör. Jag var på bushumör typ hela dagen så när vi skulle fota dagens outfit kunde jag inte stå stilla utan hoppade mest runt… Bra måndagsfeeling!

Jag hade i alla fall på mig min nya rock som jag blivit helt kär i. En beige rock känns ju otroligt otippat på mig men jag gillar den! Jag hittade den på JC när jag och Vanja var i i-huset i Lindköping och livepoddade. Såklart pimpar jag upp den med en fuskpälskrage och vips så passar den mig perfekt. Tycker jag i alla fall, den lär ni får se mig i fler gånger 🙂

Under rocken har jag på mig en vit blus från Munthe (som jag bott i senaste dagarna..) Jeans från Levis och mina favoritboots atm från & other storiesHittas här! – annonslänk!

Studsade upp på ett skåp…

Jag körde på stl L i rocken så den är lite oversize vilket jag tycker blir väldigt snyggt – tips tips!!


Jag hade en väldigt bra måndag i går! Solen sken, jag jobbade med Vanja, Natti och Danni på drömmis – Vilket jäkla gäng! Så roligt att vi växer på alla håll och kanter 🙂 Nu ska jag ät lite frukost och sen blir der drömmis igen för att spela in veckans podd som kommer ut i morgon. Och den vill ni inte missa – vi kommer såklart prata om att VANJA ÄR GRAVID och om att vi varit hos en SPÅDAM!!! Vilket avsnitt! Hoppas ni får en underbar tisdag också! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Din stil, älskar den!!
  Du kanske skrev det i inlägget, men jag hittar de inte, tänkte höra vart fuskpälsen är ifrån? :))

  Emma 2017-11-15 08:46:07
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack 😀 Den kommer från Zara men typ förra året.. Kolla på Asos dom har massa 😀 Kram!

   josefindahlberg 2017-11-15 09:54:50
   Svara
 • Längtar till podden imorgon! Ps. Den kappan passar dig så bra!

  Enna 2017-11-14 17:51:38 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ennas kommentar.

   Ja, va kul!! Det är verkligen ett så bra avsnitt om jag får säga det själv, hehe… 😀 KRAM

   josefindahlberg 2017-11-14 22:44:22
   Svara
 • Hej! Vilken underbar kappa, precis en sån ja letar efter! Hittar inte den på hemsidan dock, vilket märke är det ??

  Helena 2017-11-14 17:16:42
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Visst är den 😀 Den är drån Crocker. Köpte för en månad sen typ så borde finnas :))))) Kolla i butik annars! Kram

   josefindahlberg 2017-11-14 22:45:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!