Mitt Instagramflöde för ett år sen

I helgen när jag satt SJU TIMMAR i en bil så började jag kolla igenom mitt Instagramflöde och gick superlångt bak och kollade på massa bilder. SÅ KUL! Det är så mycket man glömmer bort att man gjort.. Jag ska bjussa på ett roligt inlägg med gamla bilder också men innan dess tänkte jag visa upp hur mitt liv såg ut för ett år sen på min Instagram. Jag åt tydligen pannkakor i Musse Pigg ögon…

Jag och Maggie shoppade loss på Zara – Tänk att lilla Arnold låg där inne i magen då 😀

Det var en magisk höst på landet!

En snygg fikabild såklart! Frukost på mitt favoritställe Pascal. Mums!

Såklart var min partner in crime med i flödet för ett år sen. Då hade vi INGEN ANING om att jag skulle posta den här bilden i går. ALLTSÅ LIIIIIIVET! Så underbart!

Jag var i Amsterdam för första gången. Var dock bara där i ett dygn för ett event men hann se några gator i alla fall 🙂

Jag hade tjejkväll med mina fina, underbara tjejkompisar! Jag saknar dem så mycket nu. Vi skrev precis i vår sms-grupp om när vi ska ses, vi brukar ju ses minst en gång i veckan men senaste tiden har det varit svårt att få ihop. Nu när jag rest runt en hel del har jag inte kunnat vara med på flera veckor. Och kan inte den här veckan heller… Men nästa vecka, så jäklar ska vi hänga ?

Min fina kompis Fredrika ställde snällt upp på att vara med på ett jobb jag gjorde med Esprit. Tack bästa du! ?

Jag missmatchade min outfit och åkte till London!

Där jag hittade boken ”The Life Changing Magic Of Not Give A Fuck” i en liten butik i Shoreditch. Nu finns den boken på svenska. Läs om ni inte har! En bra påminnelse om att inte bry sig om vad andra människor tycker och tänker om dig och ditt liv. Väldigt befriande!

Jag åt även min favoritpizza på Pizza East – Dit måste ni gå om ni är i London!

Jag plåtade och lanserade mina rosa bågar för Nividas. Så rolig dag i studion tillsammans med bla Mira!

Min syrras hund Thyra kom till familjen som en liten, liten bebishund…. Jag går av så söt hon är här!! ?

Jag gled runt i min teddyjacka från Monki redan då. Helt klart en av mina favoritjackor!

Vi plåtade bilder får mitt älskade Happitude! Alltså vilka tjejer! Så rolig dag!

Jag styrde ihop ett event i Mood dit bla Maggie och Petra kom och hängde. Tack gullisar!


Och så avslutar vi med en bild på Drömmis. Jag och Vanjade hade precis kommit i ordning på vårt kontor, sån lycka! I dag har jag varit på drömmis och jobbat och det är så fantastiskt att vi snart kommer lansera VÅRT ALLDELES EGNA VARUMÄRKE härifrån. SÅ PEPPAD!! Håll utkik på måndag ?

Nu är jag i Västerås tillsammans med massa härliga tjejer och Gina tricot och en helkväll väntar. Vi ses på Instagram Stories!

Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!