FärgGLAD onsdag!


Glad onsdag bästa ni, hoppas ni har haft en härlig dag! Jag kom tillbaka till stan efter ett knappt dygn i Västerås och mötte ett kallt och grått Stockholm. MEN det hindrade inte mig från att ta på mig en färgglad outfit och vara glad. Mitt sprudlande mående håller i sig.. Jag känner mig så glad! Vet att det såklart främst beror på att jag inte känner mig stressad, vilket iof är rätt märkligt för de senaste veckorna och den här veckan har jag typ varenda timme uppbokad. FAST jag hade ju iof en magiskt lugn helg i helgen.. Så kanske därför jag lyckats behålla lugnet. Känns skönt i alla fall. Framförallt gråa dagar som dessa ❥

Den här underbara lila tröjan hittade jag i dag på Mango, så fin färg och modell! Jeans från Levis och leoboots från Twist & Tango! 

Ni har ju märkt att jag älskar hårband. Så fint!! Det här kommer från Zara och finna i butik nu, tips tips!

Ikväll fick jag en ledig bonuskväll. Jag skulle egentligen ha en middag men den blev inställd så jag fick en helt fri kväll. Det första jag tänkte var såklart att boka upp den MEN den kom jag på att fy fan va skönt att bara vara hemma en hel kväll och chilla. Som vanligt har jag massa jobb att ta tag i så skönt att bränna av lite där och kanske till och med börja med packning inför PARIS I HELGEN ?

Så taggad!!! För första gången på flera år så ska jag till Paris på en privat resa (senaste åren har jag varit där typ 15 gånger men på jobb) men nu ska jag dit tillsammans med min kompis Martina och vi är så peppade!


Så en helg fylld av mat, fika, shopping, dans och prat väntar! SÅ LJUVLIGT! Kanske det som gör mig lite extra glad i dag också 🙂

Ha en underbar kväll bästa ni och glöm inte att rocka loss, haha.. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Underbara bilder!

  zahra 2017-11-17 06:26:24 http://nouw.com/zahraajami
  Svara
 • Hej fina Josefin!
  Vad härligt att höra att ditt härliga mående håller i sig och att du är lycklig! Tack för en inspirerande blogg som vanligt, grym är du!! 🙂
  Jag är lite nyfiken på hur det har gått sedan du slutade med dina p-piller? Jag går nämligen själv på yazmine och har tänkt så länge att jag skulle vilja sluta med dem då jag inte vill ta extra hormoner. Jag är dock så himla rädd att sluta med dem just pga av att hyn kan eskalera. När jag var yngre hade jag sämre hy, med p-piller har jag fått en jättefin och fräsch hy, så är rädd att jag ska få tillbaks den feta hyn med orenheter om jag slutar. Kan du inte berätta i övrigt om hur det har gått? hur hyn reagerat, och om ditt mående blivit bättre sen du slutade? Hur länge har du varit utan nu, har hyn stabiliserats? haha, vill få lite tips så att jag eventuellt vågar ta steget och sluta! 😀 Ha en grym torsdag och fortsätt med det du gör! Du är så inspirerande! <3

  Louise 2017-11-16 07:46:11
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Ja, absolut! Det kommer fler inlägg om det och ska snacka om det lite i podden också tänkte jag, där kan man ju babbla på så mycket :))) Håll utkik!! Kram!

   josefindahlberg 2017-11-16 13:52:54
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!