Gråt- & skrattattack och allt om att Vanja är gravid i veckans poddis!

ÄNTLIGEN är den här poddisen här! Avsnittet vi väntat i veckor på att få spela in. ÄNTLIGEN får vi alltså prata om att Vanja är gravid och berättar hur allt gått till (och om att jag var med på ett hörn…. hehe, nja kanske inte). Jag skrev ju ett blogginlägg om att Vanja är med barn i måndags och i podden pratar vi ännu mer om det. Om hur hon berättade det för mig, om hur det har varit att hålla tyst om det och såklart om VEM den här lilla personen som ska komma kommer att bli. Det är SÅ SPÄNNANDE!

Men inte nog med det, detta avsnitt är nog ett av de bästa hittills. Det är FULLPOPPAT med härliga ämnen. Vi berättar även om hur det var när vi vad och spådde oss. SÅ SPÄNNANDE!! Och jag får en gråtattack.. Verkligen INTE planerat. Men jag blev lixom så rörd och delar med mig om varför vissa saker är livsviktigt för mig.

MEN eftersom vi babblar på rätt bra i vanlig ordning så hann vi bara med lite, lite av allt spådamen sa. SÅ nästa vecka berättar vi allt! MISSA INTE DET!

Hoppas ni vill lyssna! 


Glöm inte att följa oss på Instagram @JosefinochVanja

 Puss och kram från oss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Men hallå, asså ja!!.. Du ska ju hålla på me de e de spirituella som ditt riktiga kall/din nya riktning/ditt nya jobb typ, tror 100% att detta är de du ska göra, att inspirera massa männiksor till ett bättre liv. Typ genom bok, meditationsövningar, yoga etc.
  Asså jag tycker bara de e såå uppenbart (har kännt detta om dej ettag att de va denhär riktningen du drog mot, du har ju verkligen växt in i detta och gjort resan).
  <3

  Kim 2017-11-17 10:29:36
  Svara
 • Jossan! Jag lyssnade på er podcast igår och njöt varje sekund.. Så mkt kärlek ni spred!! Iaf, ni pratade ju om att bli spådd och dörren till det okända. Jag kände jösses! Så himla spännande! Pirrigt och adrenalin! Jag bestämmer mig för att skriva till er spådam och fråga om jag och mina vänner kan få bli spådda av henne. Inge mer med det. Men imorse när jag är ute och går med min hund i ett hyreshusområde.. vi går på en liten asfalterad väg mellan två gräsmattor så får jag plötsligt en smäll mot mitt öra som gör att jag vrids och hörlurar, mobil och det jag har i jackfickorna ramlar ut på asfalten! Jag blir såå chockad och står där och förstår ingenting. Men jag tänker att någon måste ha sulat något på mig från huset intill. Jag går därifrån och känner mig orättvist behandlad. Men sen funderar jag på det här lite mer… Och jag tycker det är så märkligt att om någon sulade någonting från huset intill så är det en sån sjuklig fullträff… huset var flera meter därifrån.. mörkt och stängda fönster (Huset såg ut att sova fortfarande). Det som också var konstigt var ju att jag inte hittade något föremål som hade kunnat träffat mig runt mig… Det som träffade mig borde väl ha ramlat vid mina fötter? Men ingenstans låg det något föremål. Och inte var det en fågel.. då hade jag väl sett det, förstått det. Är det inte märkligt? Och kan det vara ett sammanträffande med att jag igår bestämde mig för att också kontakta en spådam och ”öppna dörren”? När jag var tonåring bodde ett par under oss som spådde folk och de sa till mig att jag hade en förmåga att möta den andra sidan om jag ville. Men jag skakade av mig detta obehagliga och trodde inte på dom. Men visst var detta lite läskigt ändå och spännande? Ville bara berätta då det hände för bara ett par timmar sedan. Kram och tack för Du ger så mkt energi och glädje!! <3

  Fia 2017-11-16 12:37:49
  Svara
  • Svar på Fias kommentar.

   Men SPÄNNANDE!!! Så kul att du ska bli spådd, som jag säger i podden tycker jag det var väldigt roligt men också att jag gör det mesta som en rolig grej 🙂 Men alltid kul att få höra lite härliga och instressanta saker om sig själv :)))) Hoppas ni får till det 😀 Kram

   josefindahlberg 2017-11-16 13:56:25
   Svara
 • Bästa!?????

  Elin 2017-11-15 16:56:22 http://instagram.com/elinceciliaelvira
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!