Love Is The Answer!

Inlägget innehåller annonslänkar

Alltså HUR FIN TSHIRT? ”Love is the answer” – ALWAYS! Även om det är svårt att svara med kärlek när man känner sig irriterad, arg, eller ledsen så är det alltid rätt sätt. Och såklart lyckas man inte alltid.. I know all about that… MEN en gång är bättre än ingen gång. Man kan ju alltid försöka. Kärlek ger kärlek så om man försöker svara med kärlek även i knepiga situationer så kommer man garantera märka skillnaden ?

  Såå fin t-shirt (DU HITTAR DEN HÄR!) lite shoppininspo blandat med inspo på ett djupare plan. En perfekt mix enligt mig 🙂 Ha en fin torsdag bästa ni! Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det är verkligen en heeelt perfekt kombo! Jag älskar att du har börjat skriva mer spirituella och djupa inlägg, blir så otroligt inspirerad! Jag lyssnade på poddisen och tycker du gör helt rätt med att satsa på yogan och meditationen. Superkul! Love and light xx

    Victoria 2017-11-18 10:14:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!