Min nya frisyr? (Inspo: Sienna Miller)

Okej, jag är så taggad på en ny frisyr. Jag har ju haft min korta, blonda page i snart TRE ÅR!! Jag har ALDRIG haft samma frisyr så länge. Sen jag färgade håret första gången när jag gick i fyran så har mitt hår haft alla färger och nästan alla frisyrer.. Men jag är inte ute efter någon superdrastisk förändring. MEN jag vill ändå ha något nytt.

Så långt som mitt hår nu har jag inte haft sen jag kapade det för tre år sen och även om det är lite för långt just nu så gillar jag det. Så jag har bestämt mig för att INTE kapa av det som jag brukar. Utan behålla den längden jag har nu (fast lite korttare). Jag MÅSTE ta mig till frisören.. Det har gått så lång tid sen jag var där nu.

MEN i alla fall så började jag googla bilder på min stora favorit Sienna Miller och hon får helt klart bli min inspiration för min nya frippa. Jag tänker lite varmare blond färg, axellångt och lite vågigt och vilt. Fint va?

Jag blir ju också GALET SUGEN på att klippa lugg när jag ser henne… FY FAN VA SNYGG HON ÄR!! MEN jag ska försöka att hålla saxen i styr för jag vet ju att jag ALLTID ångrar mig…

Oavsett så måste jag boka en tid hos frisören snarast! Så taggad!

Vad tycker ni om mina hårplaner? 🙂

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så fin inspo! Du skulle passa så bra i det ??? Såg förresten att du var ute efter ny frisör! Måste tipsa om bästa frisören! Hon heter Frida och jobbar på salong Rumor som ligger på Scheelegatan. Hon är super duktig på både färg och frisyr och är även hudvårdterapeut så man kan få ansiktsbehandling där också. Dessutom är salongen så cool med svart tak och vita väggar. Tips tips! ?

  Miccan 2017-11-18 10:01:43
  Svara
 • Ååååh sån lugg är så snyggt! Tror det blir skitbra!

  Ellen 2017-11-16 12:39:11
  Svara
 • Låter fett snyggt! Jag kom på för typ en månad sen att jag ville ha lugg, bokade tid och klippte lugg samma dag. Fick panik, sen duschade jag håret och sen kändes det superbra. Och det har blivit ännu bättre när det liksom satt sig på plats med tiden. Fattar om du inte vill, men jag tycker du ska köra! Kanske mer gardinlugg som på bilderna? För då växer den ju ut snabbare om du ångrar dig. Och en bra frisör kan ju verkligen göra saker man inte trodde gick med sitt eget hår. Blir snyggt vilket som! Puss

  Ellen 2017-11-16 11:42:25
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Åh va kul!! Man älskar ju hårförändring :)))) Kanske kan börja med gardinluggen 😀 Så snyggt! Kram

   josefindahlberg 2017-11-16 13:51:46
   Svara
 • Du är ännu snyggare! 😀 Tack för en annorlunda blogg.

  Isabel 2017-11-16 09:42:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!