Corduroy Friday!

Hej fina ni, hoppas ni har en härlig fredag! Just nu sitter jag och dricker en juice på Joe & the juice på Arlanda och ska snart hoppa på flyget till PARIS! Så taggad!

Innan jag åkte hit hann jag med en inspirerande lunch som Isabella och Pingis höll i och innan dess jobbade jag och Nathalie och plåtade bilder till bloggen. Och även den dagens outfit 🙂 Riktigt färgglad i dag! (Till skillnad från nu då jag sitter i en helvit outfit)..

Byxorna och jackan kommer från The Cords, fukspälskragen från Zara (gammal) och leoboots från Twist and Tango!


Och såklart en peppig tshirt under det 🙂 You Go Gir!

Ha en underbar fredag bästa ni! Vi ses på Instagram och vi ses i PARIS!!! PUSS J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!