Bonjour Paris!

★ God morgon bästa ni och god morgon PARIS!★

Alltså ser ni vår utsikt? Hur galen är den? När jag bokade hotell för mig och Martina tänkte jag att jag ville unna oss något lyxigt och bokade med ”view over the opera” men jag visste inte att det skulle bli så här pampigt. Så fantastiskt! Vi är helt lyriska här på vårt rum!!

Jag känner mig som en prinsessa, haha. Hör ju inte direkt till vardagen för min del men så härligt att unna sig att lyxa loss när man är i Paris en helg. Så får man passa på!

Så glad över att vara här. Och att vara här på en privat resa. Jag har ju varit i Paris massor av gånger men nästan alltid kopplat till något jobb så det ska bli så najs att ha en HEL HELG och bara göra precis det man vill!
  

Jag är här med min kompisar Tiger (Martina) – följ henne på Instagram här! och vi har inte rest ihop sen jag var 20 år och skulle ”flytta” till London… Nu befinner vi helt klart oss på en annan plats i livet. Vi tänkte prata om det i vår vlogg som vi gör här 🙂 Håll utkik!

Så fin!

Nu ska vi ut och käka frukost/lunch – SÅ MYSIGT!!

 
Självklart får man passa på att ha örhängen+solglasögon i morgonrockslooken när man är i Paris, funkar inte lika bra hemma…

Hoppas ni får en underbar helg fina ni! Vi ses på Instagram Stories! PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så härligt det ser ut! Jag blir alltid full i skratt när torrt hår syns under handduken, varför vira en handduk runt torrt hår liksom 🙂

  Karin 2017-11-19 14:40:13
  Svara
 • Åhh vad fint! Vilket hotell??????

  Tilda 2017-11-18 11:58:37
  Svara
 • Magnifique! Underbara bilder och vilken utsikt över operan!
  Njut av Paris 🙂 <3
  xx

  Marianne 2017-11-18 11:28:13 http://mariannelle.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!