Jag kanske måste flytta till Paris…

Jag har sagt det förut men jag säger det igen, JAG ÄLSKAR PARIS! Och jag gör det så mycket att jag tror att jag måste flytta hit… Nja, kanske inte men i alla fall var här i en månad. Hyra en lägenhet och prova på Parislivet för en stund. Vore härligt! Älskar att allt är så vackert och att det är sån avslappnad stämning. I alla fall i Marais där jag trivs som bäst (typ som Söder hemma). Folk bryr sig lixom inte så mycket – känns det som i alla fall. De är inte övertrevliga och de är inte superpiffade. De känns väldigt enkelt och skönt. Jag gillar i alla fall viben som jag upplever! Och jag skulle vilja ha lite mer av den, i alla fall i en period.

I dag har vi strosat runt på stan HELA DAGEN, nu ligger vi på sängen och äter godis. Vi är helt slut så ska mellanlanda här ett tag innan det är dags för middag och party!

Till min stora glädje hittade jag Jeanne Damas bok inne på Merci (Paris guide kommer). Jag har följt henne länge, sen jag intervjuade henne här i Paris för tre år sen. Hon är så vacker, inspirerande och har en supersnyggt klädmärke. Spana in hennes Instagram här!

Jag har på mig: Scarf i håret från Zara, Solisar från & other stories, Tröja från Mango, Jeans från Levis och Boots från Scorett.

Hoppas ni också har en härlig lördag! Jag ska visa upp ännu mer härifrån snart, så länge ses vi på Instagram! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • En månad är fortfarande semester, hehe. Jag bodde i Paris i fem år och vill inte slå hål på drömmen, men det är inte alltid fullt så glammigt som det kan verka. Som turist ser man inte det där som är en del av vardagen 😉

  Fast Paris är alltid Paris. Med dålig bostadsstandard, hemsk byråkrati och överfull metro i rusningstid. Håller med om att de inte bryr sig lika mycket om vissa saker. Det är mer avslappnat och spontant än i Sverige. Saknar det ibland..

  Christine's Stories 2017-11-19 02:14:22 http://finest.se/christinestories
  Svara
  • Svar på Christine's Storiess kommentar.

   Jag förstår såklart att det inte bara är glammigt och härligt hela tiden, det är det väl tyvärr ingenstans?! Men jag tycker att de personer jag träffat i Paris har en mer avslappnad inställning än här hemma vilket jag älskar!! Men det kanske får bli en lång semester för mig på en månad någon gång så jag får ännu mer Paris vibe 🙂 Kram!

   josefindahlberg 2017-11-21 18:01:05
   Svara
 • Du passar in så bra i paris??❤️❤️✨✨

  Enna 2017-11-18 22:45:10 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!