Äntligen lanserar vi Monyay Club!

I det här inlägget förekommer reklam för Monyay Club

★ HAPPY MONYAY! Äntligen är dagen här som jag och Vanja har längtat efter SÅ länge! Vi lanserar vårt alldeles egna varumärke – Monyay Club!

När vi poddat tillsammans i några månader kände vi båda ganska snabbt att vi ville göra fler grejer tillsammans. Och framförallt ett eget varumärke. Vilken typ av varumärke var inte speciellt svårt att komma på. Vi båda ÄLSKAR ju fina och peppiga grejer som gör vardagen ännu härligare. Så när vi skulle bestämma vilken typ av produkter vi skulle ta fram gick det ganska snabbt. Men det var först för ett halvår sen som vi hade tid och möjlighet att sätta igång med vårt varumärke på riktigt.

Ser ni vad det är? 🙂

Jaaaaa, klistermärken och anteckningsblock såklart! Varje dag får vi frågor om var vi köper våra block, stickers, kalendrar och fina kontorspylar. Så vi kände att ”varför inte göra egna grejer så får vi dem dessutom precis så som vi vill ha dem?”. Det är ju VÄRLDENS BÄSTA (och enklaste) knep till att få en peppigare och härligare vardag. Sätt glitterkant på din vardag ❥

Psst! Följ Monyay Club på Instagram här!

 Här är dom! Våra små bebisar!  

Visst är dom underbara? VI ÄLSKAR DOM! Våra första produkter är tre olika anteckningsblock och en karta med 22 ubersnygga klistermärken som vår grymt duktiga grafiska design tjej Elin har skapat! Det roligaste av allt är att vi hittade henne via våra bloggar. Så fruktansvärt kul att det finns så många kreativa och drivna tjejer bland er som lyssnar och läser. Heja er!

Här är vår underbara klistermärkskarta! HUR FINA?

Att pimpa våra datorer är något vi gjort länge men de har aldrig varit så fina som nu! Är din dator naken? I så fall måste du ju ge den lite härliga kläder 🙂 Jag lovar att du blir lite extra glad du plockar fram den!

Och SÅ fint att ha på insidan bredvid tangenterna också!! Åååååh, jag är så kär i dessa stickers!!

Men de går ju att sätta på ALLT. Kaffemuggen, telefonen, kameran, sminket, spegeln, doftljus, dörren – ja de funkar ju på allt!

Baksidan på blocken

Och vårt varumärke heter alltså ”Monyay Club” – #Friyay är ju rätt stor på Instagram men under #Monyay finns inte lika många bilder. Eftersom vi båda jobbar med det vi älskar är måndag en av våra favoritdagar (och för att vi spelar in poddisen då). Men vår vision är ju att ALLA dagar ska vara YAY! Monyay, Tuesyay, Wednesyay, Thursyay…. Ja, ni fattar! Och vi tror att små saker i vardagen kan göra en stor skillnad i livet. Som att pimpa sin dator med fina och glada klistermärken, dricka kaffe ur en fin kopp eller skriva ner sina drömmar i ett snyggt block!

Men såklart funderar vi redan på våra kommande produkter. Vi vill att Monyay Club ska ha produkter som kan piffa till livet på alla sätt!

★ Join the club! ★ Vi valde att ha med ”club” i vårt namn för vi vill skapa en klubb för alla oss som vill glittra till vår vardag, som vi ha fler yay-dagar och som vill peppa varandra! Monyay Club handlar inte bara om våra produkter, utan det är en inställning till livet. Som vi hoppas att många av er delar med oss! KOM IGEN OCH JOIN THE CLUB!

Våra block finns med tre av våra favoritslagord: Dream Big, Fuck it! och Make it work! Perfekta block att skriva ner sina drömmar i, sina todo-list eller skriva små kärleksbrev till sig själv!

★ Självklart har vi tagit fram en rabattkod till er ★ Om ni anger happymonyay i kassan får 15% på hela köpet! Koden räcker fram till onsdag 00.00 SÅ PASSA PÅ!

Vi är SÅ glada över att äntligen kunna dela detta mer er och vi hoppas, hoppas, hoppas att ni gillar Monyay Club (både produkterna och filosofin) lika mycket som vi!

Spana in alla produkter och shoppa loss på vår fina shop här! 

★ Yay – Happy Monyay!!!! ★ 

Puss och kram från världens gladaste duo i dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Ni MÅSTE göra tygpåsar!!! 😀

  Ida 2017-11-22 14:45:38
  Svara
 • Tjejer, ni är så otroligt peppiga och jag har verkligen med spänning sett fram emot vad ni har haft i kikarn ★ produkterna andas verkligen Josefin & Vanja och är peppiga! Men som några andra reagerar även jag på priset… det är väldigt dyrt för block och stickers som går att köpa billigt på annat håll. Jag förstår att ni gör allt själva och inte kan konkurrera med ex. Lagerhaus men jag hade önskat produkter som skiljer sig mer från vad andra leverantörer erbjuder – en anledning för mig att betala 3-4 gånger så mycket för era produkter. Något som andas ännu mer Josefin & Vanja, ett större produktutbud och mer information kring produkterna (blocken, är det ett ”mjukt” eller hårt block?). Jag önskar er verkligen all lycka till med Monyay Club och ser med spänning fram emot vad som kommer härnäst! Kram ★★★

  Sarah 2017-11-21 13:54:57
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Som sagt måste vi börja någonstans 🙂 Vi älskar våra produkter och tycker de är unika för det vi vill förmedla. Och i framtiden hoppas vi kunna erbjuda massa olika produkter till bra priser. Vi pratar ännu mer om det i podden om du vill höra mer om vår vision. Bra feedback med infon, det ska vi styra upp! Tack! Kram!

   josefindahlberg 2017-11-21 17:59:10
   Svara
 • ÄLSKAR dessa produkter!★★★★★

  Lila 2017-11-21 08:45:51
  Svara
 • Superfina grejer!! Är så taggad på att få hem det 😀
  En fråga, blocket där det står ”I’m in the Monyay club” med planeten. Kan man köpa det med? Hittade det inte på sidan <3

  Josse 2017-11-21 00:10:59
  Svara
  • Svar på Josses kommentar.

   Åh tack!! 😀 Det är ett vykort som kommer i kuvertet med din beställning 😀 <3 KRAM

   josefindahlberg 2017-11-21 09:27:54
   Svara
 • Så fina =) men alltså – PRISET :O alltså detta är ju så orimligt dyrt för ett block?! Kanske inte för er med alla tillverkningskostnader och förstår att ni såklart ska tjäna på det men tror verkligen inte detta är motiverande nog för den med låg budget. För mig som student är det liksom lyx att köpa ett ”peppigt” block på lagerhaus för 39kr och detta ligger hundringen över, huh. Hoppas verkligen det går bra för er så ni kan rikta er till fler målgrupper, för jag vill och tror många andra i min sits gärna hade köpt =)
  Kram påå er och till energin ni sprider iaf! <3

  Anna 2017-11-20 22:38:18
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vi förstår dig och vill såklart kunna erbjuda lägre priser men det kommer ta lite tid innan vi kan jämföra oss med kedjor som Lagerhaus. Vårt block kostar högt över 39 kr för oss att köpa in + arbetskostnad + grafisk design kostnad + kuvert + vykort = Ja, det blir ju såklart dyrare än om man går till kedjorna som pumpar ut prylar. Men vi måste börja någonstans och vi tror och hoppas på vårt varumärke! 🙂

   josefindahlberg 2017-11-20 22:44:50
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Problemet med era concepten är: Det finns ingen skillnad mellan era produkter och lagerhaus. Det är precis hur konsumenter ser. Om ni vill throw en pris som den, at least bjuda på en produkt som är unik och finns nånstans 🙂

    Kathy 2017-11-21 14:04:42
    Svara
    • Svar på Kathys kommentar.

     Ja alla gillar olika, vi kommer aldrig kunna skapa produkter som passar alla. Och vi tvingar ingen att köpa våra produkter 🙂 Vi älskar dem och tycker de är unika för det vi vill förmedla 🙂 Men som sagt allt gillar olika, helt ok för oss! Kram

     josefindahlberg 2017-11-21 17:57:37
     Svara
 • Mem va underbart!! ????? Jisses va grymma ni är! Dessa kommer hjälpa mig i pluggandet att uppnå min dröm om att bli lärare och ge alla samma möjlighet till en härlig skoltid och utbildning ????

  Miccan 2017-11-20 22:26:46
  Svara
 • Kostar ett pappblock 139 kr? Tråkigt att det var så dyrt, tre för 139 hade varit mer rimligt. Förstår såklart att ni måste tjäna pengar men ändå…

  Charley 2017-11-20 19:54:10
  Svara
  • Svar på Charleys kommentar.

   Vi önskar såklart att vi kunde ha superbra priser MEN vi gör ALLT själva! Om vi skulle ta 139 för tre block hade vi gått otroligt mycket minus.. Men ju större vi blir, desto billigare!! Så vi får hoppas att går i den riktiningen 🙂

   josefindahlberg 2017-11-20 20:01:46
   Svara
 • ÅÅÅÅH JA!!! HURRA!! Jag har beställt 😉 <3

  Anneli @ spinkfinger.com 2017-11-20 19:25:14 http://www.spinkfinger.com/
  Svara
 • Wow vad fint!!

  Towe 2017-11-20 19:00:21
  Svara
 • Så rolig idé!! Bästa! Har klickat hem era superfina stickers som nu ska få pryda min dator och förgylla mina dagar eftersom jag använder den varje dag. Kan inte bli bättre nu i dystra vintertider… 😀 Kram <3

  Ebba 2017-11-20 18:56:45
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   ÅÅÅåååhh magiskt!! Visa oss på IG sen 😀 Om du vill!! Vi blir så glada om vi får se våra grejer ute i vida världen 😀 KRAM!!!

   josefindahlberg 2017-11-20 19:02:46
   Svara
 • Kunde ju inte blivit mer josefinochvanja än såhär!! Ni är fantastiska. Åh så peppigt och underbart.Kan inte vänta med att se vad ”the monday club” utökas med för prylar i framtiden! Och ikväll ska ett anteckningsblock bli mitt!

  Emmie 2017-11-20 17:50:28
  Svara
 • Men jaaa!! Så jäkla härligt. Ni två alltså, så fina och stora hjärtan. Jag är utan tvekan med i monyay club, så måndagar och jag inte riktigt går hand i hand just nu, men det ska det genast bli ändring på, krävs bara lite anamma vilket ni precis gav mig! Grymt. Pussar och kramar från en fotogalen tjej som från och med nu älskar måndagar 😉

  Ellen 2017-11-20 17:42:09 http://nouw.com/ellenericson
  Svara
 • Men WOW!!!!✨✨✨ Anade nästan att det var något sånt här ni skulle lansera? Och det blev ju SÅ bra och de känns väldigt ”josefinochvanjiga”tycker jag!! GRATTIS till ert fina fina varumärke och är så PEPP på att klicka hem produkterna!!✨?✨?

  Kristina 2017-11-20 17:33:42 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • JAAA???? och kalender asap också!!!! Heja er!

  Claudia 2017-11-20 17:25:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!