Den bohemiska stilen funkar alltid!

I samarbete med Ellos

Jag ÄLSKAR ju bohemiska blusar och klänningar, det vet vi ju alla vid det här laget. Jag har dem i flera varianter och de funkar att bära till alla tillfällen. Och därför är jag SÅ glad över att samarbeta med Ellos nya klädmärke Joelle som är riktat till den bohemiska, coola kvinnan. Och jag känner mig träffad! 🙂

Den här blusen är en typisk sån blus som jag kommer att bo i. Så otroligt skön och så fin! Älskar detaljerna med brodyren och tofsarna!

Du hittar blusen här!

Jag är väldigt bekväm i min stil. Den ska kännas avslappnad, skön och såklart snygg. Jag är inte bekväm i ta på mig något märkligt plagg bara för att det är trendigt. Jag måste trivas i mina kläder – det är en viktig del av mitt välmående varje dag. Att jag har sköna och fina kläder som gör mig glad. Och den bohemiska stilen är så otroligt tacksam för den är så skön och härlig och funkar verkligen till allt!

 

Fullkomligt älskar att den här blusen har snörning fram, så fin!Klicka här för att komma till blusen!

Sköna plagg att mysa runt i hemma är ju ett måste i vinter. Och det bästa är när de plaggen är så snygga att man även kan ha dem på jobbet så man inte ens behöver byta om 🙂 Väldigt bekvämt och härligt! Det här är verkligen en sån tröja.

Perfekt v-ringning och så fint att den här puffärmar. Kanske den ultimata hösttröjan? Hittas här!

Det jag också älskar med den bohemiska stilen och med Joelles kläder är att det går att bära lager på lager. Så snyggt att ha denna magiska spetsklänning över jeans, en scarf på det och ett par boots med massa detaljer. Det blir inte för mycket även om det händer en hel del. I love it!

Klicka här för att komma till klänningen!

Så mysig scarf, älskar tofsarna! Du hittar scarfen här!

Man älskar ju att hitta plagg som man vet kommer bli en stående del av ens garderob. Och det är ju de plaggen som faktiskt åker fram gång och gång. Så tack Ellos för att ni skapat Joelle med dessa härliga plagg och för att jag får samarbeta med er och visa upp kollektionen!

För dig som också älskar den bohemiska stilen eller vill få in lite mer boho i sina outfits – Spana in hela Joelles kollektion här!

Psst! Just nu får du också fri frakt om du handlar över 499 kr!

Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Josefine! Först och främst tack för en fantastisk blogg, du är grym!
    Jag har en fråga och undrar över dina bästa tips för att ta ett svårt beslut. Mitt är jobbrelaterande, jag läser till frisör och är just nu elev på en salong som jag trivs på bra och lär mig mycket på. Nu har jag dock fått erbjudande från en annan salong som jag känner till som är minst lika bra. Kruxet är att jag verkligen inte vet vad jag ska göra. Vad ska man göra när inte ens magkänslan pekar åt ett visst håll? Kram på dig! <3

    Ellen 2017-11-21 19:35:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!