Min underbara Parishelg i bilder!

Ni har väl knappast missat att jag varit i Paris i helgen.. Och jag är SÅ glad över vår underbara helg! Den var verkligen helt fantastisk och nu ska jag visa er hur det har sett ut. OCH i veckan kommer det en Paris-VLOGG också, kul 😀 Där finns ännu fler tips och trix 🙂 Håll utkik! Nu kör vi!

I fredags kväll runt nio var vi på plats på vårt MAGISKA hotell (ska göra ett inlägg om vårt magiska rum snart). Vi bytte om för middag och jag tog på mig min byxdress från Teotoki!

Alltså ser ni hur långt mitt hår har blivit? Trivs faktiskt riktigt bra i det! 😀

Här är mitt resesällskap, min kompis Martina! I vloggen kommer ni lära känna henne bättre 😀 Så underbara, härlig och grym tjej. Så glad att vi åkte på denna resa ihop! LOVE!

Hon är också en väldigt stylish kompis som jag får massa inspiration ifrån på klädfronten!

Klara, glada och peppade! Tog dock ingen bild på middagen (ni får se i vloggen) men vi åt på Kong, ni vet den runda glas kupolen som är med i Sex and The City?

Ja, den i alla fall. Helt ok mat och stämning men mest kul att vara där eftersom jag fortfarande älskar SATC 🙂

Dagen efter vakande vi upp tidigt, kollade klart på Idol 🙂 Och tog massa bilder på våra TRE balkonger med MAGISK utsikt. Så galet fint!

Sen tog vi oss till Ob-La-Di för att äta frukostlunch, ett av mina favoställen. Ett pyttelitet, trendigt ställe med god frulle!

Såklart fotas frukosten innan den äts, som alltid 🙂


MUMS!

Sen promenerade vi vidare till en annan favorit – Merci! Där det fanns små apor på deras gulliga bild. Älskar när butiker går all in på skyltningen!

Och så fint med vita granar 🙂

Inne på Merci finns det ALLT möjligt! Inredning (hur snyggt?), kläder, smycken, böcker, ja allt. Jag fick med mig ett halsband och en bok 🙂

Passade på att provsitta lite, en sån här måste jag ha i min nästa lya!! (För övrigt så taggad på att hitta en ny lägenhet nu, update på det kommer!)

Vi promenerade runt typ hela dagen och njööööt av att vara i denna magiska stad!

LOVE LOVE LOVE PARIS!

Vi hittade en magisk innegård där det fortfarande var höst, så fin!

Hej hej löven!

Kaffepaus!

Min nya hatt som jag köpte på Bimba by Lola! Härlig va? 🙂

I vloggen kör jag även en liten haul med vad som fanns i dessa påsar 🙂 Jag fick verkligen feeling och shoppade loss i Parre!

Efter mååånga timmar på stan la vi oss på sängen och åt chips och godis innan det var dags att…

.. göra oss i ordning för kvällen! Jag drog på mig en klänning som jag köpte på Zara tidigare på dagen och mina kängor!

Har inga bilder från kvällen (mer ni får se i vloggen) men vi åt middag på mitt favoritställe Café Charlot och där träffade vi på ett gäng härliga personer som tog med oss på en helkväll! Så sjukt kul! De ba ”Va lite spontana och häng med!” – Och eftersom de kändes som reko personen så kände vi ”ja, det är precis det vi ska vara den här helgen”. SÅ KUL! Och de var så härliga! Älskar att vi fick till värsta utgången också, Så maxad helg!

På söndagmorgonen var vi rätt trötta efter bara några timmars sömn så den här frullen satt finfint. Mums!

Sen promenerade vi mot eiffeltornet och såg massa fina dörrar på vägen, alltså kolla den här 🙂 VARFÖR kan vi inte ha sånna här hemma? Snacka om vardagsglädje varje gång man kommer hem lixom.

Går också bra att stå på händer mot 🙂

Man älskar ju att se eiffeltornet på håll, jag blir pirrig varje gång!

Alltså denna magiska byggnad. Alltid lika mäktig tycker jag!

Riktigt bra söndagshäng! Och strålande sol – underbart!

Fina kompis!

ALLTSÅ vilken helg! Vi hann med så mycket, ni kommer som sagt få se ännu mer i vloggen så fort jag hinner klippa ihop den 🙂 Tack Martina för en underbar helg! Love you och Paris! PUSS J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!