Min favoriter i butik just nu och få 20% på Bubbleroom!

Hej på er bästa ni, det är dags för mig att visa upp några fler favorit från Bubblerooms höstnyheter! Och såklart påminna er om hur ni får 20% på ert köp! 🙂

Varför inte krydda upp outfiten med en tiara? Haha, så fint ju! Kanske inte passar så bra i plugget eller på jobbet men på festen, halloween eller på julfesterna som snart kommer. Det kan ju inte blir för mycket bling, eller? 😉 Tiaran hittar du här!

Leopardmönstrat är en stor favorit hos mig som verkar följa med år efter år. Så snyggt! Och jag gillar den här transparenta polo i leo så mycket! Supsersnygg tillsammans med en kjol eller snygga brallor på fest men också med jeans till vardags. Klicka här för att komma till tröjan!


Också snygg att ha under en stickad tröja, blir som en fin detalj som tittar fram 🙂 Min stickade favorit just nu hittar du här!

Jag älskar ju blusar i alla dess former. Bästa plagget som man kan ha både till vardag och till fest beroende på hur man stylar det! Den här svarta blusen med vida spetsärmar så ju bara så snygg! Funkar lika bra med jeans till vardgas som till en kjol på partyt! Love it! Du hittar blusen här!

LEOPARDJACKAN!! Mitt favoritytterplagg i höst som ni vet! Älskar den! Världens bästa knep till var bli vardagssnygg. Man kan ha på sig typ vad som helst och dra på sig den här så ser man cool och stylad ut direkt. Så bra knep! Älskar även just den här leopardmönstret för att den har lite större leofläckar, så snyggt! Jackan hittar du här!

Och det BÄSTA AV ALLT är att du kan få 20% på massa fina höstnyheter hos Bubbleroom. Om du anger koden JOSEFIN och du betalar med Masterpass – en digital plånbok som gör din betalning smidig och säker. Du använder dit av ditt mobila bank-id och så sparas dina uppgifter för framtida köp, så bra!  (Läs mer på Bubbleroom.se)

Spana in era höstfavoriter från Bubbleroom och glöm inte att betala med Matserpass och använda koden JOSEFIN för att få 20% på ditt köp!

Puss J

(Villkor: Erbjudandet gäller när du väljer betalsätt MasterPass. Använd kod: JOSEFIN och få 20% rabatt + fri frakt på din order. (Undantag: Odd Molly, ROCKANDBLUE, New Look, TOMMY HILFIGER DENIM, Calvin Klein, Hollies, D.Brand, TOMMY HILFIGER, Steve Madden, Boomerang, Svea, Ida Sjöstedt, H2H, Truffle, LYDC London, Gessy, Anna Smith, Glossy, Mayline, Bella Milano, Moda Ex, Rea & Beauty. Minsta köpbelopp 100 kr. Gäller t.o.m 31/12-2017.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Speciellt den första bilden, är ju nästan identisk med denna! 🙂

  https://goo.gl/images/8yjxSf

  Tilda 2017-11-26 16:33:43
  Svara
 • Är det någon som sagt att du är väldigt lik Cameron Diaz? För det är du! Såg det speciellt på dessa bilderna! 😀 Kramkram

  Tilda 2017-11-26 16:29:21
  Svara
 • Höstnyheter? Det är ju vinter nu haha. Fina plagg iaf

  Josefina 2017-11-22 21:03:47
  Svara
  • Svar på Josefinas kommentar.

   Haha, ja de är sant… Hehe… Men var ju i Paris nyss där det kändes som vår så kanske är lite förvirrad ?

   josefindahlberg 2017-11-23 00:08:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!