Good morning sunshines! (Shoppingtips & min fina nominering)

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon på er solstrålar! Hur mår ni? Oavsett om ni har sol eller inte så tycker jag vi ska försöka känna lite solsken i alla fall. Det finns alltid något att vara tacksam och glad över. Eller hur? 🙂

Jag känner att det har varit lite för mycket jobb på senaste tiden MEN jag är så glad över att jag får jobba med det jag älskar. Jag känner mig så tacksam! Och jag känner för typ första gången på dessa år att jag verkligen kan njuta och känna med mitt hjärta i det jag gör – även fast det är en mycket-att-göra-period! Det känns väldigt bra och fint!


Visst är min stickade tröja härlig? Den piggar verkligen upp i kylan – Hittas här! – annonslänk!

Jag önskar er alla en härlig dag! Jag kommer ha en fullspäckad dag och ikväll ska jag på Nätängel-galan där JAG ÄR NOMINERAD! Så roligt!

Så glad över det och min fina motivering:

”En ”Power Babe” som vill att alla ska få ut det mesta av livet. Josefin definierar ordet pepp. Hennes genuina entusiasm och välvilja känns överallt. Inte minst på bloggen på Metro mode, Facebooksidan Power Babes och i podden Josefin & Vanja. På kort tid har hon lyckats skapa platser i den digitala världen där kvinnor finner krafter att följa sina drömmar, tro på sig själva, testa nya saker, ta hand om sig själva – och dessutom peppa andra tjejer.”

Oavsett hur det går så är jag väldigt stolt och glad över min nominering – Följ med mig på Instagram Stories för att se hur det går! Ha en härlig torsdag bästa ni! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!