Happy Weekend!

  Hej på er bästa ni! Hur mår ni? Bra hoppas jag! Jag känner mig trött, jag har verkligen haft fullt upp senaste tiden och det börja ta på krafterna. Fulls ös hela helgen också men sen ska jag få in vila i nästa vecka och helg. Känns så viktigt! Även om jag har fullt upp i helgen är det (som vanligt) bara roliga grejer. I dag ska jag på brunch med en del av min släkt som jag aldrig har träffat (och typ inte visste fanns), efter det är det dags för #STHLMSYSTRAR3, ikväll är det party för min kompis OCH I MORGON har vi Monyay Club butik på Drömmis, hurra! Kommer ni dit? Vi bjuder på häng, godis och 20% rabatt!! Vi har öppet mellan 13-16 – Hoppas vi ses!

Jag önskar er alla en härlig helg! Puss J

Följ med mig under helgen på Instagram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Josefin!
  Jag vet att du bade gar pa manga event och du skapar event. Jag ar nyfiken pa: vad gor ett bra event?
  Mycket eller litet pa schemat? Sitta eller sta och ata? Mat alternativ de flesta verkar gilla? Dekorationer? Any feedback is helpful! Kanske ett inlagg om nagra av de basta event du varit pa och varfor var just de bra?

  TUUUSEN Tack!!!!

  Amanda 2017-11-26 01:19:06 http://thejonegard.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!