Min nya frisyr och frisör!

ÄNTLIGEN har jag färgat håret! Så länge som jag väntat den här gången har jag nog aldrig gjort förut. Det har gått månader, för jag har inte haft tid, denna höst har verkligen varit fullspäckad så jag har typ haft en svart utväxt över halva huvudet som jag iof har varit rätt på bra på dölja. Men varför jag inte varit hos frisören beror också på att min frisör Anna snart ska ha barn och har slutat jobba.. Och eftersom hon har tagit hand om mitt hår i tre år har jag inte orkat mig in i jakten att hitta en ny frisör… Tills nu!

Mitt emot Drömmis har en annan Anna öppnat en sjukt snygg salong. Den har varit öppen ett tag och både jag och Vanja har spanat in den snygga inredningen flera gånger och tänkt att gå in men det har lixom inte blivit av. Men nu så! Jag träffade på denna underbara och stilsäkra brutta som driver salongen och jag blev såld direkt! Vi bokade in en tid och i fredags var det dags!

Och hon fattade precis vad jag vill ha. Efter att ha haft samma frisör i tre år var det lite nojigt byta men det gick SÅ bra! Jag är ju som ni vet väldigt nöjd med att mitt hår har blivit lite längre så vi klippte bara topparna och så la vi bredare slingor i lite varmare färger. Jag är trött på den här kalla färgen som jag kört på tidigare.

Och det blev PRECIS som jag ville ha det!

Förutom att jag blev nöjd med håret var det en ren fröjd att vara där, ALLT är så snyggt! Det gör verkligen upplevelsen ännu härligare!

Älskar detta!! Vill typ att mitt framtida kök ska se likadant ut!

 

Så kul att jag hittat en ny frisör som känns så himla bra! TACK ANNA!! Vi ses snart igen!

Är du sugen på en ny frisör? Kolla in BLANCA STHLM!

Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!