Nu är det dags att ta det lite lugnt igen..

Hej på er bästa ni, hoppas ni har en fin söndag ❥  Det har jag! Nu sitter jag här och bloggar på soffan men nyss låg jag ner och sov.. Jag känner mig rätt trött. Sista tiden har det verkligen varit full upp! Jag har knappt haft någon timme över alls till att bara chilla. Jag har rest, jobbat och om jag har haft en jobbfri kväll har jag städat och fixat för middag eller myskväll med kompisar. Så ikväll ska jag bara vara hemma själv och ta det lugnt. Så himla skönt!

Senaste tiden har jag ju mått bättre än vad jag gjort på länge, det har varit ett magiskt glitter i min själ som gjort mig så glad och lycklig. Och det har gett mig så mycket energi men det gör också att jag bara kör på, tar mig för allt som kommer. Men nu är det dags att ha det lite lugnare i kalendern känner jag. Det är ju helt okej att ösa på i några veckor vissa perioder men efter det är det så viktigt att återhämta sig. Så veckan som kommer är jag ledig VARJE KVÄLL – helt ljuvligt!! Jag ska se till att yoga, meditera och hänga med mina kompisar. SÅ MYSIGT!

Jag känner mig fortfarande väldigt glad och mår bra och jag är så glad över att min stressgräns kommer mycket tidigare nu än tidigare. Förut hade jag det alltid så här, varje vecka. Men jag känner mig verkligen så klar med det. Så nu när jag känner att det varit för mycket i några veckor drar jag i bromsen direkt. Nu blir det prio för att chilla och mysa! Jag vill verkligen ha ett liv där jag får tid till att njuta, mysa, chilla och såklart jobba med att nå mina drömmar. Men båda delarna är vika viktiga!

Jag ser så mycket fram emot veckan som kommer, den kommer otroligt lägligt. Och jag ska verkligen se till att hålla den fri – INTE boka in undra grejer. Utan ha kvällarna fria för att göra det jag känner för ❥ Hoppas ni också ser fram emot veckan som kommer. Glöm inte att börja veckan med Monday Mantra i morgon ❥ Ha en mysig kväll! LOVE J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Fina du. Helt rätt av dig att ha kvällarna fria ?❣️ Underbart!! Visst är det fint att kunna känna sina gränser? Och LÅTA SIG känna dom, och lyssna till dom ☺️ Imorgon blir det ännu en screenshot på monday mantra ???

  Sandra Hedman 2017-11-26 22:45:41 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Var är din härliga topp ifrån? 🙂

  Olivia 2017-11-26 20:26:09
  Svara
 • Hej. Hur känner du av när stressen börjar komma? Symptom?

  Hanna 2017-11-26 20:05:11
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Den här gången har jag inte känt mig så stressad utan mer att jag märkt att jag inte hinner hänga med familj och vänner för jag jobbar HELA TIDEN… Men i fredags blev jag stressad, lättirriterad, grinig och instängd i mitt tankesätt – såg problem i stället för lösningar. Förut körde jag alltid på i dessa siutationer – jag öste på ännu mer. Men nu vill jag inte ha stress i mitt liv på det sättet. Så nu försöker jag stanna upp så fort jag märker att det är på väg 🙂 Alla reagerar ju såklart olika och om man känner efter tror jag man vet. Jag som varit med om att vara överarbetad känner ganska snabbt när det börjar bli för mycket <3 Kram!!

   josefindahlberg 2017-11-26 20:19:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!