Dagens outfit (en räddare i nöden)

Inlägget innehåller annonslänkar

Happy Monday bästa ni, hoppas ni har en bra dag! Så här ser jag ut i dag, leopard, leps och boost. Plagg som jag ALLTID drar fram när jag behöver göra mig klar på två minuter. I dag var nämligen en sån dag även om jag hade hela förmiddagen hemma. em i halv när jag skulle vara på kontoret halv stod jag i morgonrock så då åkte en säker look fram!

Nämligen: Leopardjacka + stickad tröja + svarta byxor + boots = outfit som alltid funkar!

Jackan hittar du HÄR – annonslänk och bootsen HÄR! 

Och såklart lite accesoarer som gör det hela ännu snyggare! Som den HÄR (annonslänk) lilla, lilla väska. SÅ GULLIG och SÅ LITEN!!

Och en keps! Du hittar en liknande HÄR! – annonslänk!

Puss och kram på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!