Min beauty morgonrutin (favoritprodukter + knep)

  

Jag vet att ni är nyfikna på vilka produkter jag använder och framförallt hur jag sminkar mig. Äntligen har jag en video med detta. Tillsammans med Åhléns har jag nämligen filmat min morgonrutin. Åhléns har ju en enorm beautyavdelning med allt man kan tänkas behöva till sina beautyrutiner. Och eftersom jag gillar både skönhet och smink så tycker jag det här samarbetet är så himla kul. Och för att jag älskar att vara framför kameran 🙂

 

 

Alla länkar till mina favoritprodukter hittar du i videon. Så smart!

I videon visar jag både min hudvårdsrutin och vilket smink jag använder. Jag har ju verkligen inget sminkproffs men jag gillar att testa nya grejer. Just nu är jag helt inne på skimmer… (som ni märker i videon). Och eftersom jag alltid har massa grejer att göra och ofta gör mig i ordning på gymmet har jag övat in mina knep så att det går fort att göra sig i ordning. För även om jag gillar smink gillar jag inte att fixa mig superlänge. Nej, fort ska det gå! Den här videon (den oklippta) tog åtta minuter att spela in och då pratade jag även en hel del så jag skulle tippa på att min morgonrutin tar mellan fem och tio minuter. Alldeles lagom för mig 🙂

Jag hoppas såklart att ni spanar in videon och mina favoritprodukter. Och att NI delar med er av era bästa beautyknep 🙂 PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej,
  Jag undrar vilken färg du har på läppstiftet ?

  Christina 2017-11-29 17:02:01
  Svara
 • Haha Jossan du måste lyssna på dessa (lite extrema) spotify motivational speeches. Så bra när man känner sig nere och man vill bli pumped up!
  https://open.spotify.com/track/1F3iqhbjsXt7e7jjMx8dW0 <— Denna heter Dream big!!!

  M 2017-11-28 18:57:12
  Svara
 • 1. Älskar prylen med produkterna under videon så man bara kunde klicka in sig – SÅ enkelt och bra!
  2. Vill ha ringlighten som är runt kameran, VAD är det??

  La Linda 2017-11-27 23:04:41 http://lalinda.se
  Svara
  • Svar på La Lindas kommentar.

   Eller hur!! Så bra! Jag vet inte, inte min utrustning men JA så bra. Står på min lista också 😀 Vi får googla! TACK för i dag <3

   josefindahlberg 2017-11-27 23:41:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!