Mina favoriter & ”On my wishlist”

Inlägget innehåller annonslänkar

Min underbara (och supersköna) klänning som jag hade på mig på Influencer of Sweden galan – Hittas här! – annonslänk!

★ Dags för lite shoppinginspo! 

Det är ju crazy bananas dagar i alla butiker.. Först black Friday och sen Cyber Monday.. Galet. Men ändå bra att passa på att handla det man är ute efter 🙂 Så jag tänkte tipsa om några favoritplagg som hänger i min garderob OCH vilka plagg som finns på min wishlist!

On my wishlist: Alltså HUR SNYGGA!!! Älskar dessa färger! Setet hittar ni här: (Byxor) & (Kavaj)  och den rosa klänningen hittar ni här! annonslänkar!

Den här underbara klänningen hittar ni här! annonslänk. Så fin både till vardags med jeans och till fest!

Alltså ÄLSKAR ryggen på denna! Helt klart på min wishlist till vinterns fester! Hittas här – annonslänk!

Såg att den här fina klänningen som jag hade på mig i Marrakech fanns kvar och det påminde mig om att jag måste ha på mig den snart igen. Så fin! Älskar att den är grön! Hittas här! – annonslänk!

På vintern har jag alltid på mig svarta genomskilliga eller spetsblusar på mig på fest och denna tycker jag är helt perfekt! (annonslänk!) Och hur fint med en hjärt-bh under! – annonslänk! Måste såklart ha denna Self Love-t-shirt – annonslänk (borde alla ha) och ett par snygga rosa glajor – annonslänk (se livet genom rosa glasögonen som vi säger i (Josefin och Vanja”).

HÄR (annonslänk) hittar du min prickiga favorit. Älskar hur den går över axlarna och det är inte en sån som åker upp och denna. Denna sitter på plats, så bra och snyggt!

★ Hoppas ni fick lite härlig shoppinginspo och att ni hinner göra några kap med rabatten★ Puss J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!