Vad drömmer du om?

 

Ni vet ju att jag ÄLSKAR uttrycket Dream Big! Det är något jag lever efter och något som är otroligt viktigt för mig. Jag har skrivit och pratat om det hundra gånger och jag kommer inte att sluta. Jag själv har fått uppleva många av mina drömmar genom att ha mitt tankesätt ”Dream Big” med mig och det är därför jag så gärna vill dela det med er. För vi alla förtjänar att uppfylla våra drömmar!

Ni vet ju mycket om mig, mitt liv och mina drömmar men jag vet inte vad ni drömmer om och det är ju så otroligt nyfiken på.

Därför vill jag med det här inlägget fråga er: Vad är era drömmar? Vad drömmer vi om?

Ett knep för att ”Dream Big” (alltså inte sjukta ner sin dröm innan man ens tänkt klart den för att ens ego säger att det är omöjligt) är att tänka att du VET att du kommer att lycka. Om du vet det – vad drömmer du då om?

★ Kom ihåg att allt börjar med våra tankar. Om vi inte ens vågar drömma stort kommer vi aldrig kunna nå dit vi vill ★ Så Dream big, Work hard and Believe in yourself!

Kommentera inlägget med vad DU drömmer om för att jag ska kunna lära känna er bättre och för att peppa varann till att dream big ❥

Här får ni lite inspo i form av video med mig till HUR man drömmer stort och HUR man når sina drömmar! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Jag drömmer om ett till barn och att ta steget att skaffa det på egen hand.

  Att bli klar med min utbildning till specialpedagog om 3 år.

  Att se min nu tonårig till son växa ännu mera och bli den människa jag alltid önskat honom att bli.

  Att leva ett mer kravlöst liv, där jag är nöjd med mig själv och mina prestationer. Där jag inte dömer mig så hårt längre utan bara tänker ”jag är glad för den jag är.

  Orsakullan som blev mamma vid 20, numera lärare och doula 2017-12-05 21:38:37 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag har i nästan hela mitt liv drömt om att bo på landet i ett stort hus. Alla har sagt att ”drömma kan man ju alltid men det är inte rimligt” särskilt min mamma som sagt att det är en omöjlighet (kommer från en förort där det sociala arvet snarare är att gå på soc än att investera i bostäder) men jag har fortsatt att ha den drömmen i sikte. Om en månad blir den sann, jag och min pojkvän har byggt vårt eget hus och ska flytta in vid årsskiftet. Kunde inte fått en bättre julklapp. Drömde även om att läsa till lärare på högskola under många år innan jag vågade stänga allas kommentarer ute och bara köra. Nästa stora dröm i sikte är att starta en egen skola för att ge alla barn och ungdomar en chans till en riktigt bra start i livet. Jag pluggar andra året till lärare och älskar att arbeta med barnen i skolan, man får så mycket tillbaka, så många kloka lösning och idéer. Även denna gång skrattar folk åt mig och säger att jag kommer ångra mig när jag kommer ut och börjar jobba heltid när jag säger att jag drömmer om att starta en egen skola. Men då tittar jag ner på min telefon och ser orden ”DREAM BIG” på min skärmsläckare och känner att allt sånt negativt försvinner och ett leende sprids på mina läppar när jag tänker på min dröm. En dag ska jag lyckas med även detta, om jag bara tror ❤️ Tack Jossan för att du skriver om detta och får min att tro på mig själv. Att läsa din blog och lyssna på er pod är som att ha en storasyster att luta sig tillbaka på, kan hon, så kan jag ?? ???

  Miccan 2017-12-01 08:40:13
  Svara
 • Jag är utbildad makeup artist och drömmer om att få jobba med det nu! Det är väldigt svårt i början när man inte har några kontakter – men det är något jag drömmer om att få göra! 🙂

  Amanda 2017-11-30 12:03:01
  Svara
 • Jag har inga problem med att drömma stort och drömma mycket. Men problemet för mig är att nå mina drömmars mål. Jag tycker det är svårt att veta var man ska börja!

  Jag drömmer om att flytta till en större stad och jobba inom modevärlden(Stockholm eller London i första hand). Jag vill jobba med sociala medier, reklam och PR för ett klädmärke. Eller så vill jag bli frilansande stylist. Eller kanske starta upp en modeblogg där jag delar med mig av mitt liv och självklart mode, eftersom det är en så stor del av min vardag. Men min allra största dröm, som jag drömt om sen jag var 10 år är att skapa en egen klädkollektion eller en egen webbshop men dessvärre kan jag inte sy, så det får ske på ett annat sätt.
  Så som du ser är det inte svårt att drömma, för mig, men det svåra är att göra en plan på hur jag ska nå dit. I nuläget jobbar jag på två jobb i min hemstad: ett på kontor och ett i klädbutik. Så det är svårt att hinna med att starta med min dröm vid sidan om jobbet. Frågan är om man bara ska släppa allt och satsa stenhårt på sina drömmar? Men var ska man då börja; ska man plugga mode i London? Eller starta upp en blogg i Sverige?
  Att strukturera upp drömmen till mindre mål med en följande plan är det svåra för min del. Så om någon har tips på hur man gör drömmarna till konkreta mål, hit me up!
  Men jag tänker i varje fall inte sluta DREAM BIG! 🙂

  Bianca 2017-11-30 09:22:31
  Svara
 • Jag drömmer om att bli klar med min socionomutbildning, starta ett boende i Åre eller Chamonix för ungdomar med olika ”problem” där fokus ligger på behandling i kombination med fysiska aktiviteter såsom ridning, skidåkning, klättring, hikes osv. Jag drömmer även om att kunna skaffa ett hus med min sambo, samt en hund till familjen och en katt till vår dotter. En av mina högsta drömmar är att kunna finnas där för min dotter och vara den mamma hon behöver och den bästa mamma jag kan vara. Och att kunna förmedla sunda tankar och livsmönster till henne. Att alltid få henne förstå att hon är den jag älskar mest över allt och att hon oavsett vad alltid är älskad för den hon är.

  Sen när jag är gammal och grå drömmer jag om ett His på rivieran där jag kan leva mina sista dagar i solen, brevid havet, tittandes på bergen i bakgrunden.

  Emmie 2017-11-29 19:01:47
  Svara
 • Jag lever min dröm ? Har drivit mitt företag på heltid i snart tio år. Fotar, tecknar, jobbar med reklam tillsammans med landsbygdsföretagare, har webshop och är min egna. Bor på en gård och vi odlar våra egna grönsaker. Allt går om en vill! ?

  Tack för en fin blogg! Kram!

  Emma 2017-11-29 11:42:47 http://www.emmajansson.se
  Svara
 • Hej! vad är det kontkret du drömmer om inom 10- 20 år? vet att det är släppa en bok och driva mer yogaklasser? något anant? 🙂

  sofie 2017-11-29 10:30:40
  Svara
 • tack för en superhärlig sida fullt med inspiration, skatter och pepp! Jag drömmer om att jobba med mode, styling, foto men även med musik. Håller på att starta en hemsida men sitter lite fast i att inte veta hur det ska struktureras upp. Ska man blanda vardagsblogg med sin portfolio med videos eller blir det rörigt? Skulle vilja nischa den lite så det blir enklare att jobba med. Vet inte riktigt hur än..Drivet finns iaf haha. Tusen tack för all pepp och jag får dela med mig av detta <3

  Mikaela 2017-11-29 10:20:21
  Svara
 • Hej! Jag drömmer om att flytta från min stad, bli en jävligt bra mode/inredningsjournalist evetuellt stylist. Jag ska! Efter jag har uppfyllt en annan dröm dvs, att gå eftergymnasiala dansutbildningar och testa mina vingar inom dansen! <3

  Stina 2017-11-29 08:51:10
  Svara
 • Jag har en vision om att skapa en plattform för unga, drivna kvinnor med fokus på personlig utveckling och entreprenörskap. Att få kombinera detta med föreläsande och skrivande hade varit fint?

  Ida 2017-11-29 07:53:08 http://idaschultz.se
  Svara
 • Jag drömmer om att flytta till New York och bli chefredaktör för mitt eget modemagasin <3 och jobba med sociala medier

  Elin Cecilia 2017-11-29 07:50:10
  Svara
 • Jeg drømmer om at bo i Frankrig <3 🙂

  Instagram: @johanneappel

  Johanne 2017-11-29 07:10:14
  Svara
 • Jag drömmer om att uppnå det du har gjort med att sluta med alkoholen. Första gången jag läste om din historia klickade den väldigt bra med min. Nu för två veckor sedan vaknade jag upp i en fyllecell och det blir svartare varje gång jag går ut. Jag är rädd att inte vakna en dag. Jag har verkligen bestämt mig och det är just nu den största drömmen jag har. Att hålla motivationen till att förbli nykter. Du är en inspiration ?

  Elin 2017-11-29 00:07:04
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag är helt med dig på alkoholen. Även om jag inte dricker ofta så blir det katastrof nästan varje gång jag väl gör det. Stöttar dig till 100% och tror absolut att du kommer uppnå det du vill! Vi kan ju peppa varandra om inte annat ???

   Sara 2017-11-29 17:05:53
   Svara
 • När jag var liten älskade jag att filma och berätta sagor. Gjorde min egen kamera av en kartong som jag filmade med på förskolan. Jag kollade även mycket på film och ”behind the scenes”. När jag var 14 år insåg jag att det var filmskapare jag skulle bli. Att jobba med storytelling via förlig bild. En av mina största drömmar var att bo i London och att någon gång i livet jobba för Disney. Något som jag tacksamt kan säga att jag gör idag. Min stora dröm just nu är att skapa filmer och stories som sprider glädje & skratt men även som ger ett budskap som människor kan lära ifrån. <3

  Josse 2017-11-28 23:50:16
  Svara
 • Jag drömmer om att låta världen beröras av mina skrivna ord. Jag drömmer om att få känna mig trygg och älskad i en kärleksrelation med någon jag själv verkligen älskar. Jag drömmer om att känna mig lätt och vacker i min egen kropp.

  Sara 2017-11-28 23:14:22
  Svara
 • Jag drömmer om att driva eget företag som fotograf, bloggare & kreatör! Att kunna jobba fritt, kreativit och varierande är verkligen viktigt för att jag ska må som allra bäst. Att kunna resa mycket och gärna resa i jobbet står också på min önskelista!?✨

  Sarah 2017-11-28 22:33:49 http://www.nouw.com/sarahmalm
  Svara
 • Min stora dröm här i livet är att få bli mamma till två barn ?‍?‍?‍?

  Isabelle 2017-11-28 22:24:48
  Svara
 • Jag drömmer om att jobba med det som får det att pirra i kroppen för mig. Vilket är skapande och mode/personlig stil. Visar sig just nu i form av illustrationer och målningar och jag önskar att jag skulle kunna göra det mer mer mer! En vardag där jag bestämmer mer över min tid och där jag får utrymme för att vara kreativ. Jag drömmer även om Frankrike, att lära mig franska och påbörja en konstutbildning i södra Frankrike till hösten. Och det ska banne mig bli verklighet av det! Och i framtiden att ha en egen ateljé där…börjar redan sväva iväg nu…tack för ett peppigt inlägg!! <3

  Miranda 2017-11-28 22:22:24
  Svara
 • Halkade in på din Insta av en slump när jag såg dina underbara glasögon du hade i samarbetet med Nividas. Ditt flöde var så jäkla mysigt och glatt, så jag började följa dig. Därefter tog det såklart inte lång tid förrän jag halkade in på Vanjas och så småningom blev jag naturligtvis tvungen att börja lyssna på podden. Då jag var i ett skede i livet där jag var sjukt less på mitt jobb och bara kände att jag var tvungen att göra något annat, så började jag lyssna på avsnitten som hade med karriär osv att göra. Och det är helt sjuuuukt, men jag fick på riktigt peppen och modet att säga upp mig efter 17 år på HM!!! På fredag jobbar jag min första dag på mitt egna företag som jag nu startat tillsammans med en vän och jag vill bara tacka er för all grym inspiration och glädje ni ger varje dag! Kraaam?❤️??✨?‍♀️

  Carolina Wahlberg 2017-11-28 22:20:14
  Svara
 • Min största dröm är att bli arkeolog och tillsammans med min blogg inspirera andra till att kunna kombinera fler yrken och våga plugga det man är intresserad av. Under hösten har jag pluggat upp historia och startat blogg vilket jag är så otroligt nöjd över. Jag började plugga förra hösten och har sedan dess hittat min väg. Det är så viktigt att låta sig själv förändras och ändra åsikt eller dröm. Du är bäst! <3 #monyay

  Mathilda 2017-11-28 22:02:04 http://www.mathilba.se
  Svara
 • Jag ska bli programledare när jag läst klart till journalist. Mitt mål är att leda Melodifestivalen innan jag är 30 (21 nu) då jag är en extrem Mello-nörd. Har hela mitt liv drömt om att vara en del av det programmet, på ett eller annat sätt. Skulle även vilja producera Mello i framtiden. På det personliga planet drömmer jag om att skaffa familj, att mina föräldrar och syster får leva deras bästa liv och att alla är friska i min närhet. Drömmer om att inte behöva oroa mig för ekonomin och kunna se världen. Vill så gärna ge mina föräldrar allt i hela världen och drömmer om den dagen då jag kan köpa ett hus i Skåne till dom. Men mitt mål är också att vara lycklig genom allt det här. Mina drömmar ska göra mig glad och inspirerad och jag är okej med att mina drömmar kan ändras efterhand. Tack för grym inspiration Jossan! <3

  Linnea 2017-11-28 21:52:35
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   ÅH VA KUL!!! Jag drömde också om att bli programledare när jag var yngre och det var så kul att få vara programledare fö tv-serien It Girls, verkligen en dröm som gick i uppfyllelse :)))) Klart du ska det!! Heja heja!! You can do it! <3

   josefindahlberg 2017-11-28 22:25:29
   Svara
 • Vilket hotell bodde du på i Paris nu senast? 🙂

  Tova 2017-11-28 21:50:11
  Svara
 • Jag drömde om att flytta till London och plugga. Nu bor jag här sedan 3 månader tillbaka ?? när jag ville peppa mig själv för att våga flytta lyssnade jag på Josefin & Vanja podden, så TACK till er för att ni inspirerar och fick mig att våga! ???

  Sara 2017-11-28 21:34:30
  Svara
 • Jag drömmer om att få göra en riktigt bra film, typ thriller och drama! Och om att få göra musik!

  /14 åring

  Signe 2017-11-28 21:22:41
  Svara
 • Jag älskar att drömma om både smått och stort. Bland annat drömmer jag om att få lära mig att spela harpa, att volontärarbeta på ett barnhem i Afrika, äga alla böcker på min att-läsa-lista, äga ett sommarhus på Västkusten och en sommarstuga vid en sjö i någon skog med mera.

  Lovisa 2017-11-28 21:22:38
  Svara
 • Min stora dröm i livet är att bli veterinär ? och det SKA gå! Så är det bara.

  Cecilia 2017-11-28 21:16:10
  Svara
 • ALLTSÅ VAAAAR KÖPER DU DESSA FINA DRÖMFÅNGARE???? Har du tips på VAR man kan hitta såna?? <333

  Christina 2017-11-28 21:10:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!