En fullproppad poddis med fobier, stress och återhämtning!

Glad onsdag på er alla fina, härliga ni. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag började dagen med morgonyoga på ett superhärligt event så jag känner mig på superbra humör och har en skön känsla i kroppen (mer om min morgon kommer). Men en annan sak har ju hänt denna morgon och att det är ju såklart att det finns ett rykande färskt avsnitt av ”Josefin och Vanja” finns ute. Hurra!

Och det är ett fullproppad avsnitt som jag måste säga är helt underbart! Vi snackar om:

★ Vad vi avskyr hos andra personer. Jag berättar om min smaskforbi… Och Vanja om varför hon HATAR att åka tunnelbana..

★ Vi spånar på VEM det är som ligger i Vanjas mage. Är det en liten tjej eller kille… Det får vi snart veta. SÅ spännande!

★ Stressen…. Vi har ju båda försökt utesluta den ur våra liv men det är svårt. Vi har båda känt av den den här hösten MEN till skillnad från tidigare har vi agerat så vi INTE kör slut på oss. Tips och trix på hur vi gjort.

Så här såg det ut i Frankrike för det mesta när var vi där i slutet av oktober. Vi satt vid datorn eller hade en kamera i högsta hugg nästan jämt… Hela oktober och november har varit två riktiga jobbmånader för oss båda. Jag har jobbat från morgon till kväll nästan varje dag. Men jag vet ju också att dessa två månader är de värsta månaderna på hela året. Det är en galen period och det är ju helt okej att jobba mycket i perioder OM man återhämtar sig och går tillbaka till det normala efter perioden. Det pratar vi också om!

SÅ vi hoppas såklart kan vi vill lyssna på oss. Klicka här för att komma till podden eller sök på ”Josefin och Vanja” i alla poddappar. Ha en underbar onsdag! PUSS OCH KRAM!

Psst! Följ oss på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Satt på tåget från jobbet igår när tjejen bakom mig tar upp ett paket knäckebröd (!!!!) och börjar… knapra. Alltså jag fick sån panik att jag fick fly till en annan vagn.

  Vad är det med folk och äta i kollektivtrafiken??? Godispåsar med kolor, banan (gärna med öppen mun..) nej fyfan! :))

  Josefin 2017-11-29 22:08:22
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   åååh nej vilken MARDRÖM!!!! PANIKEN. Jag skulle behövt byta vagn eller spela superhög musik… Haha

   josefindahlberg 2017-11-29 22:48:35
   Svara
 • Alltså vilken lycka det var idag när jag kollade min poddapp och såg att både josefin&vanja laddat upp avsnitt OCH influencers of sweden MED josefin och vanja. Glädjetjut till andra sidan jordklotet!! 😉

  SandraEmilia 2017-11-29 14:02:16 http://sandraemilia.com/
  Svara
 • Satt och åt frukost och ser att det kommit ut ett nytt avsnitt. Blir skit taggad, börjar lyssna. Men när ni började prata om bajspartiklar då smakade inte frukosten lika bra längre. Det blir att lyssna vidare senare. ??

  Hanna 2017-11-29 10:01:29 http://nouw.com/hannahedlund
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!