Mina första bilder på Instagram (bilder jag aldrig skulle lägga upp i dag)

Hej på er bästa ni, dags att dyka in i det gamla tycker jag. Jag har nämligen scrollat längst ner i mitt Instagramflöde, förbi alla tre tusen bilder, och valt ut några gobitar från mina första dagar på denna sociala medier app som i dag är något helt annat än vad den var då. Hur kul grej? Så kul, tycker jag 🙂

Bilden ovan är min allra första bild på Instagram. Den är tagen som ni ser 20 februari 2011, alltså nästan sju år sen. Jag sitter i mitt kök i min gamla lägenhet i Krisitneberg och äter frukost med min kompis Fredrika om jag minns rätt. Då har jag ingen aning om vad Instagram kvar förutom att jag kunde lägga upp bilder med fina filter på. Sen fattade jag att andra kunde se mina bilder så jag fick snabbt gå in och radera alla selfie jag gjort med olika filter för att hitta min favorit, haha…

Ganska så snabbt började mitt ”modeintresse” ta över min Instagram och jag gjorde ”photoshots” hemma…

Jag hade långt hår, jobbade extra på Bik Bok och älskade redan då leopardplagg 🙂

Jag pluggade Journalistik och Multimedia på den här tiden och jobbade extra på Bik Bok men också som statist i olika tv-program. Framförallt ”Miljonjakten” där jag var en så kallad ”väskbärare”. Känner ni igen mig? Långt, lockigt hår, supersminkad och snus under läppen….

Japp, såhär såg jag ut i rutan…. Måste passa på att säga att det har var typ världens roligaste extraknäck. Vilket jäkla gäng vi blev. Vi spelade in hela dagarna, festade och hängde dygnet runt i nästan en vecka per säsong. Så kul att jag gjort det!

God jul….

Haha, tror inte jag skulle lägga upp en sån här bild i dag…. eller?

Mina Instagrambilder kom inte lika tätt då som nu men redan i början av min Instagramtid kom det meditationsbilder upp i mitt flöde. Undra om man ens sa flöde då..?

Nämen, här sitter jag hemma på köksbänken i lägenheten på Lidingö där jag bodde med mitt ex. Och vilket jäkla hår jag hade… Gulligt ju!

Beau.se – var min modesajt som jag byggde under vår htlm-kurs. En mode och livsstilsajt där jag gjorde modeartiklar och hade en gemensam blogg tillsammans med min kompis Katta. Jag hade stora ambitioner med denna sajt. Och tack vare den fick jag mina första inbjudningar till modeveckan, hehe.. Det såg bättre ut än vad det gick om man säger så.. Men sjukt roligt projekt och så kul att jag sen fick göra samma som som jag ville med Beau fast med Modette.

En suddig, tatuerings-selfie… Klassiker ändå.

Kvallén på bilderna dessa dagar var ju inte speciellt bra.. Men det var ju INGET man reagerade på. Men i dag händer det ju inte att en suddig bild eller en bild med superdåle kvalle kommer upp på Instagram. På något sätt känns det väldigt charmig med dessa gamla, ofiltrade bilder.. Ser rätt mysigt ut tycker jag! Här är jag i mitt gamla kök på Lidingö 🙂

Så liten i flätor och min katt Sotis. Saknar honom så mycket när jag kollar igenom alla bilder. Världens roligaste katt!!!

Min standarduniform vid den här tiden: Hatt + fuskpäls, svarta jeans + boost. Lite som nu 🙂

Detta H Å R !!!! Så mycket!!!

Outfitsstilleben var ett återkommande tema i mina tidiga Instagramdagar.

Nämen här står jag och Nina och övar inför Sofies Modes sommartunés avslutningskväll där jag fick vara stand in för Sofi Fahrman då hon var tvungen att spela in Project Runway i Stockholm. Jag var SÅ GLAD att jag av alla brudar blev vald. Jag jobbade ju nämligen med Sofis modes sommarturné i ett par år och det var ju faktiskt Sofi som taggade till mig att börja blogga – hon sa att hon tyckte att jag hade ”det” och att jag skulle lyckas. Så tack för peppen Sofi!

Så jag gjorde som Sofi sa och startade min första egna blogg som hette ”FASHION BONBON” eftersom det absolut bara skulle vara en modeblogg och inget annat. Jag ville absolut INTE ha en personlig blogg där jag delade med mig av mitt privatliv…. Well, det gick väl så där med det. I dag är ju min blogg väldigt personlig Men det var den inte de första två-tre åren. Utan då var det bara fokus på outfits, kläder och trender. Tur att man utvecklas känner jag!

Men bilden ovan är i alla fall tagen i samma stund som jag pubbade mitt första inlägg, väldigt kul att ha kvar ju!

Har har jag haft en av mina första photoshoots till min blogg på landet… Jag ville ha lite ”ruff känsla”…

Efter Sofis Modes sommarturné och att jag började blogga tjatade jag till mig att göra webb-tv från modeveckan till Aftonbladet som hade Sofis Mode. Jag gjorde det gratis och såg det som en bra grej att visa upp framåt att jag fått göra webb-tv för Aftonblandet. Ett smart drag!!

Jag började synas i modetidningar och online och min dröm om att en dag jobba på en modetidning började närma sig.. Jag kunde knappt tro att det var sant!!!

Och galet långt hår hade jag också!! Jag ska visa ännu fler gamla IG-bilder för ser snart med fokus på långt hår… Jag börjar nämligen bli lite sugen…

Men hur kul att ha alla dessa bilder att gå tillbaka och kolla på!? Hoppas ni också tyckte det var rooooligt 🙂 Puss J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hur känner du Amie och umgås ni idag??

  Anna 2017-12-01 02:30:25
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hejsan, va kul. Känner du henne? vi gick i samma klass på Journalistiken ett tag. Vi umgås inte med träffar på henne här på Söder mellan varven 🙂

   josefindahlberg 2017-12-01 08:07:30
   Svara
 • Haha, vilken härlig trip down memory lane – roligt att se bilden på oss <3
  Minns att jag också tänkte och tyckte samma som Sofi – ledsen att jag aldrig sa det till dig – kommer ihåg att jag var så impad av din naturlighet framför kameran, så självklar och orädd. Grym är du! Och tack för att du hoppade in på scen så jag slapp vara själv 🙂

  Nina 2017-11-30 21:34:27 https://nina.elle.se
  Svara
 • Hahah, wow vilken trip down memory lane – roligt att se!
  Minns så väl att jag också tänkte samma som Sofi – ledsen att jag aldrig sa det till dig – var så impad över hur naturlig och bra du var framför kameran. Så kul att se att det gått så himla bra för dig! Grym är du! Stor kram och tack för inhoppet på scen så jag slapp köra själv :<3

  Nina 2017-11-30 21:32:23 https://nina.elle.se
  Svara
 • Kul grej! Min första bilder är ju ett skämt jämfört med de som publicerar idag, haha! 🙂

  Johanna 2017-11-30 17:13:40 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • HEJ Josefin ? Jag lyssnade precis på er podd där du tog upp min kommentar som jag skrev i måndags om Monday Mantra! Fick lite ont i magen att jag på något sätt hade gett dig ”dåligt samvete” och kände att jag bara var tvungen att skriva igen & skicka kärlek!!! Jag diggar allt du gör & tycker att du är grym på alla sätt! Älskar dina monday mantras så det var helt enkelt en väldigt egoistisk handling att jag skrev som jag gjorde ? Ledsen för det! Jag ser fram emot att läsa monday mantras på lunchen framöver (haha, nu hoppas jag snarare att de inte kommer upp tidigare på morgonen, viktigare att ta hand om sig & koppla av på helgen ☀️). Ledsen igen! Här kommer tusen ton kärlek! Puss & kram

  Anna 2017-11-29 20:58:28
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   GULLLE DIG!!! <3 Inte alls, jag fick int dåligt samvete men eftersom Vanja tog upp det kände jag att jag kunde dela vidare. För jag förstår att man kanske inte tänker på allt jobb som ligger bakom så det var bara ett exempel <3 Men förstår dig och som sagt man blir ju också glad att det betyder mycket för något 😀 Jag hopppas på att ha bra framförhållning vissa veckor så jag hinner tidsinställa annars får du köra på lunchen 🙂 <3 KRAM!

   josefindahlberg 2017-11-29 21:43:37
   Svara
 • Jaaa så kul, fler såna här inlägg! Jag vet inte hur länge jag har följt dig men kan tänka mig att det är åtminstone 4, kanske 5 år beroende på hur länge du bloggat… Minns i alla fall tiden när du hade långt hår och hatt hehe, blev alltid så inspirerad av dig (blir även det idag) 🙂 Men man ser att du har mognat så mycket! På ett positivt sätt.

  Rebecka 2017-11-29 19:32:24
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Åh va kul 😀 Haha ja eller hur.. Jag ser verkligen liten ut på vissa bilder. Gulligt ändå men trivs som jag är nu 🙂 <3 Så kul att du hänger med genom åren. KRAM!

   josefindahlberg 2017-11-29 21:44:29
   Svara
 • Måste säga att du passar VÄLDIGT bra i längden på håret som du har på bilden med leopardtoppen!?? Så kul att titta på gamla bilder!! Skulle även vara roligt att titta på bilder från när du var liten?

  Cecilia 2017-11-29 17:59:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!