Fluff till nya nivåer..

Ni vet ju att jag ÄLSKAR fluffjackor. Jag har dem i alla färger och modeller. MEN nu fortsätter fluffet flöda i mitt liv på fler sätt än på ytterplaggen…

Alltså en skjorta med FLUFFKRAGE ? Hur gullig? Jag gillar ju inte ens skjortor och äger inte en enda MEN om det är en skjorta med leopardfluffkrage så måste till och med jag slå till. Hittade den på Zara i går!!

Ajjjjjjjjjjjj, detta fluffiga skal. Det fluffigaste jag sett!! Hittade det i Paris och det är det mjukaste jag känt. Helt sjukt! (Man måste dock ta bort skalet när man ska ta bilder men det är det värt ?)

Hoppas ni har en fluffig och härlig dag so far! Hörs snart! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Så härligt med fluff! Älskar dina pluffplagg! Jag tänkte köpa en fluffig jacka till syrran i julklapp, har du tips på vart man kan hitta bra utbud? Tack för inspirationen! Kram Ida

    Ida / @im_healthyenergy 2017-11-30 20:33:27
    Svara
  • Åh, vilka härliga produkter! *.* Du skulle ju kunna pröva att klippa bort trådarna som kommer i vägen för kameran om du vill prova att ta bilder med skalet på. ^^

    SSANNALICIA 2017-11-30 18:50:11 http://www.ssannaalicia.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!