Kom och meditera med mig (Först till kvarn!) & få 20% på träning- och yogakläder!

Bästa ni, jag har världens härligast kväll att bjuda in er till och jag hoppas SÅ att ni vill komma!

Jag kommer nämligen att ha ett event tillsammans Röhnisch i deras nya superfina butik på Gamla Brogatan 15. Eventet är nu på onsdag den 6/12 och drar igång kl 18.30.

MEN jag kommer att bjuda in de 25 första som anmäler sig till en gruppmeditation innan som jag kommer att leda. Den kommer att vara i butiken kl 18.00 så de som får ett svar med bekräftelse får komma och meditera med mig kl 18.00.

Om du vill komma och meditera med mig (såklart du vill :D) osa till mig på: [email protected]

ALLA är välkomna 18.30 och hänga med mig och alla grymma brudar på Röhnisch, träffa nya kompisar, byta träningstips, motivera varandra och shoppa till 20% rabatt och få goodiebag på köpet!!!! HUR BRA KVÄLL? Jag är så taggad!

Och lite nervös.. Jag har ju bara hållt i en gruppmeditation tidigare men det är något jag verkligen vill göra mer av så jag är så taggad på att få göra det tillsammans med er!

Men inte nog med det, redan nu kan ni vinna ett superkit från Röhnisch med Shapetights, träningslinne och vattenflaska (värde: 1500kr)

TÄVINGEN AVSLUTAD!! Grattis Jonna!!!

Kommentera det här inlägget med ditt bästa motivationstips för att hålla igång träningen/yoga eller det du gör för att hålla dig hälsosam, frisk och må bra.
 
Så hörni vi ses på onsdag på min shoppingkväll i Röhnischbutiken 18.30 med 20% rabatt OCH skynda att anmäla er om ni är sugna på meditationen kl 18.00 till [email protected] 

PSST! Eftersom det är få antal platser uppskattar jag att ni som anmäler er kommer och att ni kommer i tid 🙂

Ser SÅ mycket fram emot detta! LOVE J!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
42kommentarer
 • Tidigare idrottare mycket men drabbats av en reumatisk sjukdom samt utmattningsdepression. Gick en kurs i meditation och fann att detta är läkande. Hjärnan får vila och ny energi kommer. Mediterar så gott som varje dag istället för min tidigare joggingrunda. Vet hur vägen mot ett friskare liv är på väg…..

  Katja 2017-12-05 08:00:20
  Svara
 • Mitt bästa motivationstips för träningen & yogan är tanken på hur bra jag mår i kropp och knopp efter träning eller yoga och vilken positiv och härlig energi jag får efter. Denna energi förmedlas sedan till folk i min omgivning <3

  Ida K 2017-12-01 16:58:11
  Svara
 • Mitt bästa tips för att träna/yoga är att bara göra det. Det kanske låter urtrist och väldigt oglammigt men bara man har kommit iväg och genomför passet så kommer man ihåg varför och det är alltid värt det. Om man som jag är en latis som även fast jag vet att träning ger mig så mycket energi har lätt att istället hamna på soffan så får man försöka lura iväg sig själv med alla knep möjliga: lägg fram träningskläder innan, bestäm att möta en kompis så man inte kan banga och bara släpa sig iväg. för belöningen är ju att man mår så mycket bättre! Inget revolutionerande tips kanske men ”just do it” som du och Vanja har som slagord är ju det som faktiskt fungerar. Puss!

  Eva 2017-12-01 16:28:22
  Svara
 • Mitt bästa motivationstips för att hålla sig hälsosam, frisk och må bra är: Att fylla kroppen med antiinflammatoriska livsmedel, njuta av träning som ger energi och att omge sig med människor med fin energi ”where focus goes energy flows”. Det i kombination med god hudvård är det bästa för en lystrig och glowig hud. Grönkål, ingefära, gurkmeja, rödbeta, ja listan kan göras lång. Släng ned allt i en juicemaskin eller mixer och starta dagen med detta varje morgon. Hur kroppen mår på insidan, visar sig på utsidan. Så satsa på att ta hand om den underbara kropp vi fått och boosta den med det nyttigaste du bara kan, så yttrar det sig på din utsida. Kärlek till er!

  Elina 2017-12-01 14:22:04
  Svara
 • Ingefära, ingefära och ingefära i alla dess former. Inlagd, rå, riven, i te, skuren i bitar, som godis (ingefära med mörk choklad är typ det godaste som finns) och såklart i smoothies och juicer. Utan ingefära åker jag på förkyldningar och infektioner. För att hålla mig frisk konsumerar jag mängder med ingefära. Jag mår riktigt bra och känner mig otroligt hälsosam när jag smaskar i mig maten som jag själv har odlat, ingenting är godare än en grönkålsoppa från den egna trädgården. Yogar gör jag så ofta jag kan, går inte på regelbundna yogaklasser men lyckas alltid trycka in lite yogamovements alla dagar. Brukar bland annat se till att varje morgon sträcka ut ryggen, så att jag kan jag resten av dagen kan ta djupa lugnande andetag. Uppmanar alla att testa, ovanstående håller mitt välbefinnande i schack iallafall ?? (Obs, nybörjare varnas för förhöjda doser av ingerfära??)

  Ytterligare ett tips, ta inte saker och ting för allvarligt och follow your Dreams. Det sistnämnda praktiseras för tillfället genom 4 månaders ledighet tillsammans med familjen ?

  Emma 2017-12-01 11:35:22
  Svara
 • Ingefära, ingefära och ingefära i alla dess former. Inlagd, rå, riven, i te, skuren i bitar, som godis (ingefära med mörk choklad är typ det godaste som finns) och såklart i smoothies och juicer. Utan ingefära åker jag på förkyldningar och infektioner. För att hålla mig frisk konsumerar jag mängder med ingefära. Jag mår riktigt bra och känner mig otroligt hälsosam när jag smaskar i mig maten som jag själv har odlat, ingenting är godare än en grönkålsoppa från den egna trädgården. Yogar gör jag så ofta jag kan, går inte på regelbundna yogaklasser men lyckas alltid trycka in lite yogamovements alla dagar. Brukar bland annat se till att varje morgon sträcka ut ryggen, så att jag kan jag resten av dagen kan ta djupa lugnande andetag. Uppmanar alla att testa, ovanstående håller mitt välbefinnande i schack iallafall ?? (Obs, nybörjare varnas för förhöjda doser av ingerfära??)

  Emma 2017-12-01 11:24:14
  Svara
 • Hej, härligheten själv!

  Jag försöker alltid att påminna mig om varför jag vill må bra. Jag vill kunna leva ett vardagsliv där jag känner mig pigg, stark och att jag kommer att kunna nå mina drömmar. Jag har exmpelvis alltid velat bli en mamma, men fruktar detta då jag har ryggont som jag fick vid 14-års ålder. Detta gör mig sporrad – jag ska baske mig kunna bära fem barn på mina höfter utan problem!!!! Sedan känner jag att det är väldigt viktigt att minnas att träningen/yogan/vad det än må vara ska vara någonting som jag ska orka med för resten av mitt liv – därför lägger jag ribban lagom högt. Jag kommer inte att orka träna 6 dagar i veckan för resten av livet, därför försöker jag att visualisera hur jag vill leva mitt aktiva liv. Jag vill orka fjällvandra, orka springa ett par kilometer i skogen, jag vill orka lyfta tunga grejer, jag vill vara rörlig i kroppen, jag vill kunna vakna tidigt på morgonen och gå runt en disig sjö, jag vill kunna leka frenetiskt med barnen på skolgården på mitt jobb, jag vill kunna leva mitt liv utan krämpor, skador och stress. Dessa saker gör mig alldeles varm och får mig att förstå varför det är så viktigt att rå om sig själv. Jag vill alltid orka l e v a. Jag tänker därmed se till att i lagom takt till vad som funkar just nu visa tacksamhet över vad min kropp orkar och klarar av att göra och anpassa mig efter det. Och så firar jag varje framsteg!!! En kilometer till på löprundan? Tårta före middagen! En hel vecka utan ryggont? Jag gör disco i vardagsrummet och klär upp mig för att dansa med min sambo! Det ska vara roligt att leva <3

  Jonna Hevosmaa 2017-12-01 10:51:15 http://nouw.com/jonnahevosmaa
  Svara
 • Jag brukar faktiskt känna efter dagen innan: hur jag mår och hur jag vill må imorgon kväll? Har dagen varit stressig och jag har en klump i magen när jag kommer hem, då vet jag att imorgon ska jag gå upp 10 minuter tidigare och börja dagen med ett yogapass bland tända ljus och härlig musik 🙂 Känner jag mig istället svullen så bestämmer jag jag för att imorgon blir det ett konditionspass efter jobbet! Eller känner man sig heeeeelt slut i kroppen på grund av träning, jobb, vad som helst – ja men då kanske imorgon ska vara en go vilodag för att ladda batterierna! 🙂

  Lite komplext kanske men – känn efter dagen innan helt enkelt, när man väl har bestämt sig för vad man vill göra nästa dag så är det lättare att genomföra tycker jag! 🙂 Kramar på er!

  Sara 2017-12-01 10:39:27
  Svara
 • Vilka underbara kläder, dessa vill jag VERKLIGEN vinna:) Hade jag bott i Stockholm hade jag definitivt kommit på meditationen också!

  Mitt bästa tips är att skapa dig en positiv inställning till träningen/yogan. Att se träningen som ett sätt att ta hand om sig själv och belöna sig.
  Fokusera på vad man får ut av träningen både på kort sikt och på lång sikt. Detta kan vara olika för alla. En bra början är ställa sig själv tre frågar – Vad, varför och hur?

  Vad är själva målet, det kan exempelvis vara att träna yoga 2 gånger i veckan.

  Varför är den viktigaste frågan, här ska du svara på VARFÖR DU vill träna yoga 2 gånger per vecka. Är det för att bli smidigare? starkare? Nedvarvning? Anledningarna kan vara många och olika för olika personer. Det är viktigt att fundera över varför just DU vill göra detta. Vad får du ut av att träna yoga?

  Hur handlar om HUR du ska gå tillväga för att lyckas med att träna yoga två gånger i veckan, det kanske är så att du behöver prioritera bort något annat? Hitta ett lämpligt ställe att träna yoga på? Kanske boka in dagar och tider då du ska träna? Packa väskan dagen innan.. här gör du alltså upp en plan för att du ska lyckas, även när det känns motigt!

  Dessa tre frågor är applicerbart på allt, oavsett träningsform, om man vill börja äta mer hälsosamt etc, så dethär med yoga är bara ett exempel 🙂

  Lova Molin 2017-12-01 10:39:07 http://nouw.com/lovamolin
  Svara
 • Ett givet tips är att försöka få till så många timmars sömn som du behöver! Om man är trött i huvudet när man kommer hem från jobbet är det så lätt (särskilt nu under mörka tider) att lägga sig på soffan och slå på en serie, men om man är utvilad blir det mycket lättare att ta sig iväg till gym eller slänga upp yogamattan hemma? Sedan lär man släppa prestationen och prestigen i träningen! Träna för att må bra, inte för att imponera på andra eller följa trender. Hitta träningsformer som du gillar och kör på det! Det är bättre att få till en kvarts träning om dagen än att inte träna alls! Dessutom blir det lättare om man drar med sig en kompis till träningspasset, och om man är social är gruppass ett jättebra tips att träffa nya människor på!?

  Cecilia 2017-12-01 10:30:50
  Svara
 • Jag har alltid haft lätt för att träna fram tills att jag slutade på konståkning för några år sedan. Då slutade jag att träna helt, och började meditiera istället, det var så avslappnande och det gjorde att jag började träna yoga vilket senare ledde till att jag kom på egna träningspass och nu tränar jag flera gånger i veckan. Jag tycker att det är okej att köra på sin niv0 och börja enkelt för efter ett tag så blir det lättare oavsett hur svårt det är i början. I början av ett träningdpass vill jag verkligen bara ge upp men postivitetskänslan växer så jag ger aldrig upp och det lönar sig i slutändan. Mitt sista tips är att fokusera på dig själv och låt aldrig någon annan bestämma varflr du ska träna eller inte, för du är huvudpersonen i ditt eget liv.

  Lea Zetterberg 2017-12-01 10:08:47 https://www.devote.se/MONYAY
  Svara
 • Under den mörkaste stunden på året är det som jobbigast att byta om till träningskläder och gå och motionera. Men det är också då man behöver vara igång för att bli piggare och gladare för att kunna vara produktiv och fokuserad på jobb eller skola. Därför sätter jag på mig.. kläder efter väder och skippar gymmet och istället går ut och joggar på upplysta spår. Då får jag både frisk luft och motion på samma gång. Känslan att komma in igen från den friska luften är o-slag-bar och man känner sig pigg på ett helt annat sätt. Tränar jag på morgonen brukar jag lyxa till med en lyxig smoothie och hela dagen är fyllt med vitaminer från start, Prova !!?

  Josefine 2017-12-01 09:47:54
  Svara
 • Min motivation hittar jag i min rutin. Jag vaknar varje morgon med 15 min yoga och prioriterar ett par timmar i veckan för mer intensiv träning. Varför ge vika för ett vinnande koncept! 😉

  Amanda Nelzen 2017-12-01 09:33:42
  Svara
 • Mitt bästa träningstips är att du innan du tränar föreställer dig känslan du kommer känna efter du tränat, vilken boost du ger dig själv för att du gjort ett tufft pass och embracea den där känslan, sug in den och njut! För den där känslan som kryper upp inom dig innan du ska iväg och göra det där passet kan vara tuff och ibland göra att du inte går. Det har hänt mig. Men jag tror nog vi alla har en liten euforisk känsla efteråt som säger att ”fasen vad grym jag är som tog mig hit och gjorde det!” och den borde inte förkastas och inte heller ses som något man bara får känna efter du tränat. Ta fram den och låt den ge dig motivation! Låt den få dig att känna att du är grym och tränar utifrån ditt mående och din ork. Vi alla är grymma <3 Sedan är det alltid bra att hitta en träningspartner som drar med dig på grejer, det är inte lika lätt att säga nej till en vän som det är till dig själv. PUSS!

  Lisa 2017-12-01 09:28:39
  Svara
 • Ibörjan tycker jag alltid att det känns rätt tungt och tråkigt att gå och träna. Mitt bästa tips då är att försöka inte ha höga förväntningar och krav på sig själv. Det är okej att inte köra så hårt eller länge. Det lilla räcker och är bättre än inget. Efter några gånger så brukar i alla fall min kropp börja tycka att det är energigivande och positivt med att gå och träna/köra yoga. Ett annat tips är att hitta en träningskompis. Det är alltid bra att kunna peppa varandra, dela övningar och frågor. En annan grej är att gå på grupp pass. Då har du troligtvis bokat in dig en viss tid, och måste mer eller mindre köra till passet är slut. Jag tackar mig själv alltid efter att jag gått på ett pass hur otaggad jag än va innan. Energin i rummet, peppen av människorna runtom och lyckan av att ha gett sig själv tid. För mig är det viktigast att att vara ödmjuk mot säg själv. Gå inte in med för höga krav utan acceptera och älska dig och din kropp. Jag själv kan ha svårt för det ibland men jag försöker påminna mig om det varje dag.

  Elin Paskell 2017-12-01 08:06:29 http://www.paskell.se
  Svara
 • Viktigt att tänka att man prioriterar sig själv och dom timmarna man lägger på träning/yoga/meditation och välmående. Jag börjar alltid dagen med en guidad meditation för att jag vet att dagen blir så mycket bättre då och att jag är värd att få må bra och ha en fantastisk dag! Handlar om att jag väljer att prioritera det för min egen skull inte någon annans. Ta hand om er och hoppas ni får en fin fredag, du är en stor inspirationskälla Josefin, TACK✨❤️

  Sandra 2017-12-01 07:40:16
  Svara
 • Mitt bästa tips för att hålla motivTionen för träningen uppe är att ha med mig tanken ”All träning är bättre än ingen träning” eller ”2km är bättre än att hoppa över milen” för det slutar alltid med att när jag väl kommit ut, avverkat de första kilometrarna med Dig och Vanja i öronen och vovven som glatt travar bredvid så har den tänkta dåliga,gråa och alldeles för korta joggingrundan förvandlats till en härlig, peppig runda, humöret har vänt och jag har precis bestämt mig för att svänga höger in på 15km rundan.boch jag kommer på mig själv att springa där längs vägen med ett fånigt leende på läpparna.
  Så mitt bästa tips är ”Sänk ribban och tänk inte så mkt utan ge ut dig bara ut” och såklart ” fake IT to you make IT” ???

  Irma 2017-12-01 06:40:35
  Svara
 • Mina bästa tips är att
  1: Find your thing! Testa på olika saker tills du hittar din grej, för den finns där, men känns det inte kul någonstans så gå vidare och testa något nytt. Alla ska inte stå och lyfta vikter eller gå på olika pass. Simma, klättra, yoga eller börja cykla.
  2: Better 15 than 0! Vissa träningsdagar vill en ju bara inte. För att inte komma bort från min träningsrutin så tycker jag det är bättre att köra halva passet, gå på prommis, köra lite mjuka recovery-övningar – bara något så det ändå blir av! Bättre med 15 minuter än 0 så att själva rutinen sitter kvar.
  ???

  Isabel 2017-12-01 06:30:50
  Svara
 • Mitt bästa tips är att komma på alla anledningar varför du inte vill träna/yoga just idag. Låter kanske knasigt men så fort du har listat dem så gäller två saker.
  1. Se hur många av anledningarna som faktiskt är anledningar ATT träna. Trötthet, stelhet, stress, man känner sig nere tex. Det är faktiskt ingen mindre än du själv som väljer hur du vill se på det. När man vänt på det så har man helt plötsligt en drös anledningar att stoppa i hörlurarna i öronen, inte tänka på det praktiska i att ta sig till gymmet/yogastudion och byta om utan. bara. göra. Väl där och framförallt efteråt är det ju ingen som ångrar sig. Någonsin.
  2. Ha alltid inställningen ”var alltid smartare än din bästa ursäkt”. Du kan ha vad du här och nu upplever vara världens bästa anledning till att du inte ska gå just idag. ”Det är ju faktiskt bättre att skjuta på det till imorgon, då SKA jag gå”. Var smartare och låt dig inte lura dig själv. Slå hål på din ursäkt. Du är smartare än så!

  Och till sist. Var snäll mot dig själv. När det går dåligt. När det trasslar. När du börjar om. Igen. Det är okej.

  Jasmine Florström 2017-12-01 00:37:00
  Svara
 • Mitt bästa motivationstips för att hålla igång träningen och må bra är att först och främst komma underfund med vem man tränar för och varför. Det viktigaste är att du tränar för din egen skull och inte för någon annans, att du mår bra utav din träning och inte gör den till en boja.
  Att ha rullat ut mattan är för mig en seger, att ta sig tid och energi är ju typ halva jobbet. Jag försöker se det som att jag ger den här stunden till mig själv, en stund där det finns tid för att bara andas, få finnas till och känna att jag lever. Le och skratta under din träning om du har möjlighet, jag lovar att du kommer känna dig mer tillfreds med dig själv.
  Träna där du känner dig bekväm och om det är hemma framför tvn eller i joggingspåret spelar ingen roll. Våga tro på dig och det viktigaste av allt, ha kul! ?❤️

  Mia Lindstrand 2017-11-30 23:24:38
  Svara
 • Varje kväll de senaste månaderna har jag och sambon avslutat dagen med yoga. Vi har mycket för oss i vardagen och detta har tyvärr gått ut över oss båda då det finns mycket stress och prestationskrav i våra liv. Av yogan känner jag ett stort lugn och jag blir mer fokuserad och självsäkerpå det jag gör. Men framförallt så har jag sett på min sambo att han mår bättre när oron får försvinna en stund. Att se det, hur positiv effekt det har på oss båda motiverar mig att yoga mer. Sen att vi gör det tillsammans, även om det är ett sjuminuterspass eller en timme, gör även att vi utvecklas tillsammans och det känns så fint. Vi blir liksom starkare på många sätt. Det är helr klart dagens bästa stund att få avsluta den på mattorna.

  Karin 2017-11-30 22:44:40
  Svara
 • Mitt tips är att fokusera på rätt sak. Att hålla igång ska handla om att ta hand om sitt inre, inte sitt yttre. Det är mitt tips! Gör det du mår bra av på insidan. Det kommer leda till att ditt inre lyser igenom och du blir ännu vackrare på utsidan som en bonus.

  Charlotte 2017-11-30 22:37:37
  Svara
 • När du har som minst tid för yoga, är när du som mest behöver yoga är mitt motto. Så när stressen går i taket inför tentaplugg sätter jag post it lappar på mitt skrivbord och påminner mig själv om att hitta balans också; och mitt fokus är alltid hundra gånger bättre efter ett yogapass!

  Matilda 2017-11-30 22:20:23
  Svara
 • Mitt bästa tips är att inte ställa krav på mig själv att alltid ta ut mig tills jag kräks, typ. Då blir det presationsångest. Istället ha inställningen att träningen som blir av är bättre än ingen träning alls, och sedan blir det oftast bra när man väl kommit igång med passet. Dessutom lyssnar jag alltid på min peppigaste låt för tillfället påväg till träningen, då går det inte att misslyckas :)))))

  Philippa 2017-11-30 22:12:37
  Svara
 • Min motivation sitter i att ändra mina tankar. När jag försöker smita undan träningen eller yogan påminner jag mig varje gång att jag gör det här för min kropps skull. Jag behandlar inte mina kompisar dåligt så varför ska jag behandla mig själv så.
  När jag lyckas vända min tanke: från att träningen känns som en bestraffning till en belöning, så höjs motivationen 1000%. Mina tankevändningar inte misslyckats sen jag började med dem!

  Sandra 2017-11-30 22:06:49
  Svara
 • Mitt bästa motivationstips som har funkat länge för mig är att veckoplanera träningen! Varje söndag förbereder jag för veckans schema och i min kalender fyller i när jag ska träna, och vad (heja kayla BBG). Efter jag har funnit mina tider messar jag vänner för att se om de vill träna ihop. Genom att planera så försvinner den stress jag har av att annars inte hinna med träningen. Bokar jag in det i kalendern är det tydligt att jag har prioriterat och funit tid för det. Tycker också det är motiverande att titta tillbaka i kalendern och peppa sig själv genom att se att man klarat av det tidigare veckor 🙂

  Superfina träningskläder du har på bilden! Skulle bli så glad om jag vann lite nya plagg!

  Josefine 2017-11-30 22:05:45
  Svara
 • Det som håller mig motiverad är känslan av att ge sin kropp tid och kärlek. Jag yogar och tar promenader och att få ge dig själv den tiden är lyx, att få vandra runt i egna tankar, lyssna på andras tankar (härliga poddar..:D) eller inte tänka på något alls. Att försöka fokusera på den känslan istället för ”jag måste träna”.
  <3

  Alma 2017-11-30 22:01:27
  Svara
 • Åh vilket underbart event, så ledsen att jag bor i Göteborg ? Men ni får ha en underbart magisk kväll!
  Mitt bästa yoga och träningstips är att ställa klockan 10 minuter tidigare varje dag och gå upp och yoga, min yogamatta ligger alltid utrullad och jag kan bara glida ner på den ifrån sängen. Vissa mornar studsar jag upp, andra så bokstavligt talat rullarna jag direkt ner på yogamattan ifrån sängen utan att öppna ögonen haha. Men det är bästa sättet att komma igång på dagen! Jag börjar jobba tidigt och ofta sätter jag klockan på strax efter fem för att hinna med yogan men det är faktiskt värt det varenda gång! Efter den härliga starten på morgonen är man tokpeppad att göra resten av dagen lika bra och träningen på eftermiddagen kommer att kännas ännu mer motiverande (men ett litet tips för att inte glömma tärningen på kvällen är att alltid ha träningskläder nedpackade i väskan ???‍♂️)! Ser framemot att läsa alla tips här! Kram

  Ida @im_healthyenergy 2017-11-30 21:58:02
  Svara
 • Jag tränar alltid i grupp, bästa sättet att få lite extra energi när vikterna känns tunga!
  Hade svårt att komma ut och springa, speciellt i mörkret, så jag anmälde mig själv till en löpargrupp. Nu har jag gått en gång i veckan, 12 gånger, och jag älskar att utmana mina löparbuddys, som är i alla åldrar! Sen är ju ett plus snygga träningskläder så man kan framhäva sin fantastiska kropp som orkar med det man tar sig för! Kramis <3

  Sara Nk 2017-11-30 21:51:55
  Svara
 • Att ha fasta dagar, är det tisdag så är det. Såklart med utrymme för ändring men tror på att fasta rutiner gör det lättare att göra även när en är sådär superduper trött och omotiverad. Träningskompisar är också värsta bästa peppen! Samt valfri peppig podd som får dig på bra humör när motivationen tryter. Bra humör= vilja att göra mer. Att inte vara för hungrig utan alltid ha med ett snack om en ska träna direkt efter skola/jobb eller annat är också ett sätt för mig att inte kunna slinka undan.

  Emmie 2017-11-30 21:49:09
  Svara
 • Jag tror fullt ut på tankens kraft (och lite inpräntade” monyay citat” som går på repeat i bakhuvudet när något känns kämpigt 🙂 ) ! Dels hjälper det att visualisera för mig! Slut ögonen för en stund och gå in i dig själv. Se dig själv som du vill. Om du vill gå ner i vikt, visualisera dig själv som smal. Vill du se sig själv stark, visualisera dig själv som stark, modig, glad etc) – Tankens kraft påverkar mer än vad vi är medvetna om tror jag :)!
  Sen är det en STOR hjälp med ett positivt mindset! Vänd alla negativa tankar till något positivt, se det som en övning och upptäck vilken skillnad det gör :)! <3

  Kim Lantz 2017-11-30 21:35:14
  Svara
 • Mitt bästa motivationstips för att hålla igång träningen är att träna tillsammans med vänner! Så många mornar som jag ifrågasatt varför jag ställt väckarklockan men när jag kommit på vem jag ska möta upp har jag hoppat upp eller åtminstone klivit upp ur sängen 🙂
  Och ett till motivationstips är att ha minst två favoritpoddar per vecka som man sparar till sina långpromenader eller löprundor, jag drar på mig varma kläder och är ute tills podden är slut. Då känns träningen mer som en lyxig stund! 🙂 bäst är det såklart med Josefin & Vanja i lurarna! <3

  Sara 2017-11-30 21:31:38
  Svara
 • Mitt bästa tips är helt enkelt att tänk inte för mycket – gör det bara! Försök inte tvinga in det i vardagen utan se till så att det blir en stund i vardagen då DU får total avkoppling och bara en stund för sig själv. Stäng av allt och bara njut i stunden. Unna dig tid. Tänk på dig själv. Och bara ta in livet som det är.

  Amanda 2017-11-30 21:28:16 http://www.amandalarsson.com
  Svara
 • Mitt bästa träningstips är att gå upp i otan när som mormor brukade säga tuppen gal, man blir alert och pigg av att få andas in lite morgonen kylig luft samtidigt som solen första strålat träffar en. Det blir såklart ännu bättre med sällskap och någon att kroka arm med på vägen ditt. Du inte bara kickstarta dagen utan kan med gott samvete känna dig klar med träningen för dagen, inga ursäkter när trötta fötter och huvud säger nej på em/kvällen, plus det känns helt topp o trycka i sig bullen på fikan ( jag har ju tränat!) Med lite tur hinner man också avnjuta en kopp te och macka i soffan framför morgon-tvn innan dagen sätter igång på riktigt, ( känslan att man vunnit på livets tidslotteriet)

  Paula 2017-11-30 21:20:51
  Svara
 • För att peppa till en aktiv vardag och välmående byter jag gärna ut den stillasittande fikan mot en take away-kopp och promenad ute i friska luften. Eller föreslår att testa nya träningsstilar som en kul grej ihop. Sedan är det alltid skönt att unna sig sin favoritsmootie eller en brunch efteråt. Det gäller att hitta sin balans för att vilja hålla igång :).

  Josephine 2017-11-30 21:20:15
  Svara
 • Detta år har varit ett riktigt tufft ett för mig men väldigt mycket upp och ner. Jag skrev mycket dagbok förut och bestämde mig för att börja göra det i mina anteckningar i mobilen, både för att hålla koll på mitt mående men också när jag gjort saker som fått mig må bra som jag sedan kunde påminna mig om i en mörk stund. Träning, speciellt promenader, är verkligen mitt sätt att meditera, och även om jag vet detta är det lätt att glömma ☝? Därav denna dagbok. Den har hjälp mig mycket och kanske kan hjälp andra! Kramis

  Tove 2017-11-30 21:17:11
  Svara
 • Mitt bästa tips för att hålla igång yogan är att alltid ha yogamattan utrullad (och kläderna framplockade)! Då är det så enkelt att kliva i yogakläderna, tassa ut i vardagsrummet och yoga 20 minuter innan frukost och sambon vaknar.

  Det är mitt bästa tips för att må bra – att varje morgon ha en stund för mig själv, tänja ut kroppen och vakna till. Så underbart!

  Hanna 2017-11-30 21:13:14
  Svara
 • Jag yogar och tränar för att må bra, och mitt bästa motivationstips är först och främst att göra det man känner för just den dagen. Vissa dagar kanske det är en lugn yogastund, vissa dagar ett svettigt gympass och vissa dagar en lång tur i skogen på mountainbiken eller skidorna. För mig handlar motivationen allra mest om att lyssna på kroppen och göra det som känns bäst här och nu. Men, om jag inte känner för något alls brukar jag tänka 1. På hur bra jag ALLTID mår efteråt och 2. Att allt är bättre än inget; jag gör något i 5-10 minuter och om jag ändå inte känner mig sugen så räcker det ibland, men 99,9% av gångerna blir jag automatiskt sugen på mer och det blir istället 60 minuter eller längre ändå.

  Josefin Trogen 2017-11-30 21:08:16 http://nouw.com/livetenligtjosefin
  Svara
 • Jag ångrar aldrig ett yoga- eller meditationspass. Jag väljer att se träningen som att jag prioriterar mig själv, för att jag är värd det!

  Kajsa 2017-11-30 21:06:52
  Svara
 • Jag brukar fokusera på känslan av lycka som kommer efteråt. Det sporrar mig!
  Mitt mål med träningen är att den ska göra mig glad och frisk. ??✨

  Nathalie Hedin 2017-11-30 21:06:12
  Svara
 • Mitt bästa tips är att se det som att träningen är en del av livet, istället för att se det som att träningen är något du bara ska hinna med lite snabbt för att sedan vara i ditt ”riktiga liv”. För mig har yoga blivit en del av mitt liv. Jag tackar mig själv varje gång jag kliver på mattan för jag vet hur betydelsefull den stunden är. Ibland är det den enda stunden på dagen när jag verkligen är här och nu, när jag landar i mig själv. Jag har både gråtit och asgarvat på min matta. Och vad är det om inte att leva livet? 🙂

  Linn 2017-11-30 20:52:26
  Svara
 • Mitt bästa tips är att träna något man tycker är kul tillsammans med människor som motiverar en! ?

  Anne 2017-11-30 20:45:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!