Tips på snygg och bra julklapp!


Som ni vet blekte jag ju mina tänder nyligen för första gången och sen dess vill jag verkligen ta hand om min tänder på bästa sätt. 
Hur tråkigt det kan låta att ta han om sin mun tycker jag det känns väldigt viktigt! Och i dag vill jag tipsa om att Oral B nu lanserat den snyggaste (och smartaste) tandborsten ever – Oral B GENIUS rose gold!  

 Jag vill även passa på att tipsa om att nya Oral B GENIUS rose gold är en perfekt julklapp till någon som ofta reser runt. För den kommer i ett supersmart matchande resefodral som du både kan ladda tandborsten i MEN även mobilen! Hur smart? Räddaren i nöden på alla resor! 

Allt som förenklar vardagen älskar man ju och denna tandborstens tekniska hjälpmedel hjälper en med att borsta i rätt längd, att inte borsta för hårt och att inte missa zooner i munnen, så bra! Och efter att jag borstat med vanlig borste i hela mitt liv måste jag säga att man verkligen känner skillnad när man borstar med denna tandborste. Tänderna känns så fräscha och lena! Ni vet när man drar med tungan över framtänderna, en helt annan känsla nu! Så den är inte bara snygg och smart – den ger resultat!
 

Oral B GENIUS kommer även med ett nytt whitening borsthuvud som har en unik poleringskopp framtagen för att göra vackra leenden ännu vackrare! Smile more säger jag! Nu hittar ni tandborsten här! Puss J!

 Psst! Jag tävlar ut tre st Oral B Genius rose gold på min Instagram – klicka här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!