Två favoriter i garderoben just nu!

Inlägget innehåller annonslänkar   

Man älskar ju att hitta plagg man gillar och som man känner är en ”keeper”, alltså såna plagg som man känner att man kan ha till allt. Så jag tänkte tipsa om två sånna plagg som jag har i garderoben just nu! Det första är den här blusen. Jag ÄLSKAR ju vita spetsblusar och har massor. Och den här är en ny favorit! Den går verkligen att ha till många olika plagg och funkar till alla tillfällen! Så fin!

Blusen hittar du här! annonslänk!


Btw – första gången på tre år som jag kan ha en knut!! Mitt hår har blivit så långt! And I love it! ❥

 

Ett annat favroitplagg just nu är den här fuskpälsen. Så fina färger och jag älskar att den är uppdelad på två färger, så mysig!! Hittas här! – annonslänk!


Ha en härlig fredagskväll bästa ni! Nu ska jag och lyssna på mammas kör och sen blir det idolkväll med tjejerna. SÅ BRA FREDAG! PUSS J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså wow!! Vart är den superfina stickade tröjan ifrån som du har under fluffet?! Så mycket fint!

    Jenny 2017-12-01 22:06:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!