Söndagslooken! (Ny jacka & låååång dag)

Hej på er fina ni, hoppas ni har en härlig söndag! Den här dagen har varit sååå lång tycker jag. I förmiddags var jag hemma och ritade och fotade. Sen åt jag lunch med Martina, gick på stan, kom hem och kollade KLART PÅ EN SERIE!!!! Och nu ska jag i väg på inlyttningsfika och sen är det ändå flera timmar kvar av denna dag. ÄLSKAR söndagar!!!

Just nu är jag kär i min nya jacka (hittas här) –annonslänk, den känns så Parisik på något vis. Älskar att den är kort och fluffig! Så fin! Passar ju perfekt nu när det inte är så kallt än och sen i vår! Nu måste jag springa iväg! Hoppas ni får en mysig kväll! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Visst har söndagar en charm i sig! Men jag kan ändå inte motstå att ha en liten krypande ångest under dagens gång… fin vecka till dig. Längtar (!) till veckans monday mantra som jag kan flyta med under veckan. Kram!

  Ellen 2017-12-04 10:06:00 http://nouw.com/ellenericson
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Jag hade också lite ångest på söndagar för några år sen men nu är den som bortblås och jag bara njuuuter. Vad är det du känner ångest över? <3

   KRAM!!

   josefindahlberg 2017-12-04 10:16:39
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Mitt nuvarande jobb. Det tär verkligen på mig inifrån. Har varit här sedan augusti & nu är jag inne på mina sista två veckor. (ä n t l i g e n) jag vill ha ett jobb jag trivs med, jag vill innerligt vara lycklig på min arbetsplats. Men det är jag långt ifrån nu. Det är ångest dag ut & dag in. Kram <3

    Ellen 2017-12-04 11:08:42 http://nouw.com/ellenericson
    Svara
 • Hej! Inledningsvis: tack för en glad, mänsklig och inspirerande blogg. Det är så fint att följa din allt mer yogiska resa – love it! Men det skrivet vill jag slänga in en stor liten fråga. Tror inte jag är ensam över att reagera på dessa frekventa ”kolla min nya jacka/succéblus/klänning”-inlägg. Nytt, nytt, köp, köp. Hur tänker du kring konsumtion? Hur tänker du kring att uppmuntra till konsumtion på daglig basis? Shoppa med gott samvete? Fattar att samarbeten med varumärken är en viktig inkomstkälla (klick = kaching), men det kan väl inte vara allt? Blir på nå vis väldigt tvetydigt när uppmuntran till nytt, nytt, nytt kombineras med spiritualitet. Det ena behöver verkligen inte utesluta det andra, men just frekvensen av ”min nya favvo…” börjar bli lätt osmaklig. Vore intressant att höra dina reflektioner kring detta!

  Sia 2017-12-04 07:48:11
  Svara
  • Svar på Sias kommentar.

   JAG HÖR DIG!!! Och jag känner att jag står i mitten och undrar hur jag ska göra med detta.. Jag vill inte uppmuntra till massa konsumtion (förstår att jag gör det) men samtidigt vill jag uppmuntra till att hitta sin personliga stil för jag själv älskar personlig stil. Jag har lämnat mitt tidigare modeintresse och bryr mig inte längre om trender men jag älskar fortfarande kläder och att ta på mig plagg som gör mig glad, det påverkar mig. Från början var ju min blogg en ren modeblogg men som under åren har utvecklats och under senaste året utvecklats mer och mer till det spirituella och jag tror, hoppas och vill att den ska fortsätta i den riktningen men än är jag inte där helt och kommer nog iof aldrig bara vara där. Jag vill blanda det spirituella med att leva ett ”city-liv” för jag tror inte att man måste välja en sida, som du skriver. MEN jag förstår helt dina tankar om konsumtionen och på senaste tid har jag reflekterar över det mer och mer. MEN sen beror det också på att blogg-branschen är uppbygg på det sättet.. Jag får ju inga rena pengar för att göra mig blogg utan de tjänar jag via samarbeten. Så för att kunna få betalt för det jag gör på bloggen är det länkar som betalar. Sen ska man såklart inte kötta ut länkar till höger och vänster pga av det, det vill jag inte göra. Men när jag har på mig något som finns i butik så länkar jag för att själv få tillbaka på den tiden jag lagt ut.
   Men jag är glad att du kommenterar för det kommer få mig att reflektera ännu mer över det här och det är nog precis det jag behöver. Men som sagt kommer jag nog inte sluta att tipsa om kläder, skönhet mm pga av mitt intresse men jag ska absolut ta mer ansvar över det jag tipsar vidare om. OCH snart kanske jag kan leva mer på mina spirituella grejer så jag inte ens behöver göra det andra om jag inte vill. Hoppas du förstår det ur min synvinkel. Tack för din kommentar! Kram

   josefindahlberg 2017-12-04 10:27:33
   Svara
 • Håller med! Söndagar har en charm i sig även fast ångesten smyger sig på lite snabbare än vad jag skulle önska.. Längtar, längtar, längtar efter veckans monday mantra, älskar att ha nya citat att flyta med under veckan. Ha en fortsatt fin söndag. Kram!

  Ellen 2017-12-03 18:12:54 http://nouw.com/ellenericson
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!