Julklappen som passar alla!

★ Tänk att det snart är jul! Vad hände med hösten? Helt galet men så mysigt. Jag älskar julen och allt som hör den till. Och framförallt älskar jag paket, det har jag gjort sen jag var liten. Både att få och att ge. Och nu är det ju hög tid att köpa alla julklappar och därför vill jag tipsa om en klapp som passar till alla i familjen. Nämligen en Daniel Wellington klocka! ★

För en snygg klocka behöver väl alla?! Och man vill ju köpa en julklapp som personen faktiskt använder i stället för flera julklappar som blir liggandes.. Därför tycker jag att en fin klocka är ett perfekt julklappstips! Och hos Daniel Wellington finns det modeller för alla – pappa, mamma, syster, bror, mormor, kompisar, ja allihopa.

Just nu har de även ett superbra erbjudande där man kan sätta ihop ett personligt paket i DWs Gift Ser Creator. Då får man välja en klocka + antingen cuff eller ett extra klockband och man kan välja fritt bland alla modeller. När man köper detta paket får man 10% på båda produkterna och de levereras i dessa superfina julboxar – alltså redo att ges bort direkt. Så himla bra!

OCH om ni anger min kod ”JosefinDahlberg” får ni dessutom 15% på den tidigare rabatten. Alltså dubbelrabbe! SÅ HIMLA BRA! Passa på!

Och såklart funkar min kod ”JosefinDahlberg” på alla produkter och ger 15% på ditt köp!

Om du inte är sugen på att ge en klocka i julklapp har Daniel Wellington även snygga cuffs, så fint att bära för sig självt eller att matcha med sin klocka!

Hoppas ni fick lite inspiration till årets julklappar! Klicka här för att komma till Daniel Wellingtons specialerbjudande!

★ God jul önskar jag och Daniel Wellington! ★

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!