Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

H&Ms nya café ”Pleat”

Äntligen har det öppnat ett snyggt cafe i min smak mitt i stan. H&M har nämligen lanserat sitt första café ★ Jag var där på invigningen förra veckan för jag äääääälskar ju fik. Jag köpte ju min lägenhet pga av att den låg nära Pom & Flora….. Så såklart gick jag dit för att spana in detta nya ställe.

Och det var ju såklart väldigt snyggt!! Superfin inredning och massa växter – love it!

Och såklart har de en grym meny med massa nyttiga och goda grejer. Och det bästa av allt är det bra priser!! Om man jämför med andra ställe i stan är det verkligen skillnad. Så himla bra och älskar att det ligger mitt i stan (Drottninggatan) där det verkligen behövs!

Alltså allt var så gott! Fröknäcket till höger med sötpotatisröra var bland det goaste jag ätit, helt sjukt!!

De får såklart ett stort + för sina fina take away koppar!

Nattis ❥ Så fin!! Bästa tjejen, kommer sakna henne så när hennes praktik är över!!

Jag kommer garanterat tillbaka snart! Så fint ställe som verkligen behövs! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!