Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Festklänningar och julklappstips!

★ Bästa ni, årets festligaste månad är här! Det är ju tillställningar var och varannan dag i december känns det som. Julfest på jobbet eller i skolan, glöggbjudningar, julafton, nyårsafton, ja fest hela månaden lång. Så därför tänkte jag tipsa er om några fina festklänningar. Det är något ni ofta frågar mig om och resten av året är jag rätt dålig på just festklänningar men just i december tycker jag det är superkul att klä upp sig lite extra. Med guld och glitter! ★

Jag har nämligen valt ut mina favoritklänningar från Bubbleroom, här är en av dem. HUR FIN KLÄNNING? Jag älskar den! Både modellen och detaljerna. Passar ju lika bra på julafton som på nyårsafton!  Du hittar den och mina andra favoriter här!

Jag tycker inte man behöver massa olika klänningar till alla tillställningar, det är bättre att hitta en eller två som man verkligen gillar och använder mycket. För vi firar ju ändå de olika festerna med olika personer så du kan ju lätt ha samma klänning på julafton som på nyår. Och det mesta beror ju på hur du stylar din klänning. Beroende på det kan den verkligen uppfattas som två helt olika klänningar!

Jag älskar klänningar med lite extra detaljer, det gör looken roligare och personligare tycker jag! Den här är verkligen en stor favorit!

Här är en annan favorit som passar perfekt på alla julfester och på julafton! Fina detaljer, superskön och är uppklädd och avslappnad på samma gång. Allt i ett helt enkelt! Även den hittar du här!


Om du är på jakt efter festklänningar till alla fester i december spana in Bubbleroom, om det är något de har mycket av är det festklänningar i alla dess former!

Bubbleroom har ju mycket mer än bara snygga festklänningar. Här kan du hitta massa fina julklappar, kanske en mysig stickad tröja till mamma, en fin pyjamas till syrran, snygga accessoarer till kompisen eller fina underkläder till dig själv ★ Jag har samlat mina bästa julklapps tips – Spana in dem här!!

Man vill ju ge julklappar som personen man ger till verkligen gillar och använder. Jag hoppas ni får lite inspo till årets julklappar av mina tips ★ Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh så fin första klänning, Ska beställa direkt!
  Vad har du för storleken i den? Och hur är storleken på klänningen tycker du? :)))))

  Anonym 2017-12-06 22:32:13
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Visst är den UNDERBAR! Jag har stl S och den är nog något mindre i stl skulle jag säga <3 KRAM

   josefindahlberg 2017-12-06 22:52:18
   Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta